Теракт у Дніпрі: дідусь зниклого безвісти малюка прокляв росіян

17:21, 17.01.2023
Теракт у Дніпрі: дідусь зниклого безвісти малюка прокляв росіян

Я проклинатиму вас до останніх днів. Рашистам нема прощення — дідусь загиблого хлопчика (Скріншот відео)

Мешканець Дніпра показав журналістам відео свого внука, який опинився під завалами внаслідок руйнування будинку російською ракетою.

 

Чоловік не зміг стримати сліз і емоційно звернувся до росіян, проклинаючи їх.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Главком, опублікувавши відеозвернення чоловіка.

 

Чоловік розповів власну трагедію – під завалами будинку його внук. Зі сльозами мешканець Дніпра показував журналістам відео дитини. У вирі емоцій чоловік не зміг стримати ні слів, ні сліз через вбивство маленького онука і звернувся до росіян.

 

«Будьте ви прокляті, росіяни, к*цапи, щоб ви всі виздихали, чорти, бл*ть. Ця дитина досі лежить під завалами! Я проклинаю! Хочу, щоб у кожній російській сім'ї було по два-три (випадки) таких… Як ото наша дитина лежить! Немає їм прощення! Я буду їх клясти до останніх днів!» – сказав чоловік.

 

ДОПОВНЕНО: Згодом стало відомо, що рятувальники дістали з-під завалів тіло хлопчика, якому не виповнилося й одного року...

 

Нагадаємо, станом на 13:00 17 січня пошуково – рятувальні роботи у м. Дніпро на місці ракетного удару завершено.

 

Стало відомо, що під завалами зруйнованого під час ракетного обстрілу російськими окупантами багатоповерхового будинку в Дніпрі знайшли тіла подружньої пари. Чоловік намагався закрити собою вагітну дружину, сховавши її у обіймах.

 

Також під час ракетної атаки у Дніпрі загинуло подружжя, яке втекло з Нікополя, їхні діти дивом вижили.

 

Як повідомляла УМ, у Дніпрі завершили рятувальні роботи. Внаслідок удару загинули 44 особи, з яких п’ятеро дітей, а також травмовано 79 людей, з яких 16 дітей.