У Києві молодики на «Лексусі» вбили військового через суперечку на дорозі

13:25, 22.10.2022
У Києві молодики на «Лексусі» вбили військового через суперечку на дорозі

Затримано водія, 1996 року народження, та двох пасажирів, 1982 та 1998 років народження. (facebook.com/UA.KyivPolice)

Правоохоронці Києва затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві військовослужбовця, а також двох його товаришів, які допомагали йому бити захисника.

 

Конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі стався 21 жовтня у Голосіївському районі столиці між військовим на «Хюндай» та водієм «Лексуса» та його пасажирами.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє поліція Києва.

 

Зазначається, що до поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Глушкова. Оперативний черговий негайно скерував на місце слідчо-оперативну групу та лікарів.

 

Прибувши на місце поліцейські попередньо з’ясували, що водій та пасажири «Лексус» побили чоловіка, а потім керманич позашляховика здійснив постріл у бік опонента та разом з товаришами втік на автомобілі.

 

«Лікарі надавали потерпілому медичну допомогу, проте врятувати його не вдалося. Загиблий - військовослужбовець, 1988 року народження», - повідомляє поліція.

 

 

За отриманим орієнтуванням патрульні зупинили авто «Лексус» з підозрюваними. У  порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України було затримано водія, 1996 року народження, та двох пасажирів, 1982 та 1998 років народження.

 

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальні провадження відносно двох пасажирів «Лексус» за ч. 4 ст. 296 - хуліганство, та відносно водія за ч. 1 ст. 115 - умисне вбивство Кримінального кодексу України.

 

За процесуального погодження окружної прокуратури фігурантам готується повідомлення про підозру. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає покарання у вигляді 15-ти років позбавлення волі. 

 

Як повідомляла "УМ", на початку жовтня у Чернівцях підозрюваний у педофілії застрелив патрульну під час спроби його затримати.