Ненависть житиме століттями: у Дніпрі відновили пошкоджену ракетою дорогу за одну ніч, фото

10:54, 11.10.2022
Ненависть житиме століттями: у Дніпрі відновили пошкоджену ракетою дорогу за одну ніч, фото

Ракета вдарила за кілька метрів від автобуса, але нині від вирви не лишилося й сліду. (Фото Бориса Філатова)

Комунальники відновили ділянку пошкодженої ракетним ударом дороги у місті Дніпро лише за одну ніч, з 10 на 11 жовтня.

 

Під час обстрілу ракета вдарила по дорозі буквально за кілька метрів від комунального автобуса. Пасажири дивом не постраждали: як кажуть «народилися у сорочці».

 

Як інформує Україна молода, ця світлина була оприлюднена в багатьох ЗМІ та в соцмережах.

 

Вже наступного дня мер Дніпра Борис Філатов продемонстрував, що від вирви на дорозі не лишилося і сліду і продемонстрував дві світлини з місця події.

 

«Вчора і сьогодні. Ми всю ніч працювали, зціпивши зуби. Комунікації, дорожнє покриття і знаки, контактна мережа, дерева. Нехай подавляться, падлюки», - написав міський голова у Facebook.

 

 

Пан Філатов також додав: «Ми все відновимо і все відбудуємо. Але наша ненависть житиме століттями».

 

Нагадаємо, на масовані ракетні удари рф по українських містах та об'єктах енергоінфраструктури 10 жовтня українці відреагували посиленими донатами на ЗСУ – на вечір понеділка українці пожертвували понад 227 млн грн.

 

Як повідомляла «УМ», працівник Департаменту кіберполіції полковник Юрій Заскока загинув внаслідок ракетного удару в центрі Києва, коли їхав на роботу на власному авто в понеділок вранці.

           

Російський диктатор путін виправдовує ракетний тероризм: під час онлайн-засідання Радбезу рф він згадав Кримський міст, Курську АЕС та «Турецький потік», які нібито пошкодили українські спецслужби.

 

За даними ж української розвідки, російське керівництво планувало і почало готувати масований ракетний удар ще 2-3 жовтня.