На Запоріжжі спецпризначенці ГУР знищили склад бюлетенів для «референдуму» разом з окупантами

15:50, 05.09.2022
На Запоріжжі спецпризначенці ГУР знищили склад бюлетенів для «референдуму» разом з окупантами

Спецпризначенці провели успішну спецоперацію в окупованому місті Кам'янка-Дніпровська. (Фото ГУР Міноборони)

Бійці спецпризначення Головного управління розвідки Міноборони України провели зухвалу, але успішну спецоперацію в окупованому місті Кам'янка-Дніпровська Василівського району Запорізької області.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє ГУР Міноборони в соцмережах у понеділок.

 

«Знищено місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. При цьому склад було підірвано вибухом зсередини приміщення. Усі друковані матеріали – знищено», - зазначається у повідомленні.

 

Крім того, було знищено місце базування підрозділу російського ФСБ, який охороняв склад бюлетенів.

 

Точна кількість убитих та поранених росіян уточнюється. Вцілілих та поранених загарбників терміново евакуювали у напрямку окупованого Криму.

 

При цьому, в декількох приміщеннях, які окупанти використовували в якості місць базування, тривають пожежі, які росіяни не можуть загасити протягом тривалого часу.  Зокрема палає будівля управління Державної казначейської служби.

 

Окупанти впровадили у місті сувору комендантську годину з 7:00. Над містом Кам’янка-Дніпровська літають російські військові гелікоптери.

 

Мирні мешканці внаслідок проведення спецоперації не постраждали.

 

Як повідомляла "УМ", напередодні захисники України звільнили селище Високопілля на Херсонщині. Над ним знову майорить прапор України.