У Херсоні ЗСУ знищили комплекс зрадника Сальдо разом з окупантами

19:55, 03.09.2022
У Херсоні ЗСУ знищили комплекс зрадника Сальдо разом з окупантами

Комплекс Сальдо у Херсоні дізнався, що таке бавовна. (Фото: most.ks.ua)

ЗСУ влучно поцілили у відпочинковий комплекс «Загублений світ» у Херсоні, який належить зраднику та екснардепу Володимиру Сальдо і який він віддав для проживання російських окупантів та місцевих колаборантів.

 

Вибухи в окупованому місті пролунали в суботу, 3 вересня, вдень.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє херсонське видання «Мост», а також користувачі соцмереж.

 

Відомо, що у цьому лазнево-оздоровчому комплексі були й готельні номери для клієнтів, які полюбляли «добре відпочити в інтимній обстановці».

 

Зазначається, що у цьому комплексі доволі тривалий час жили окупанти і зрадники на верхньому готельному поверсі.

 

Щоправда нещодавно звідти виїхало чимало російських загарбників.

 

Видання «Мост» зазначає, що наразі невідомо, чи була це ротація і чи заселилася в "Загублений світ" нова партія окупантів.

 

Згодом речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук підтвердив, що Збройні сили України завдали кількох ударів по об’єктах російських військ у окупованій Херсонській області.

 

За його даними, вражено наступні цілі:

 

російський склад боєприпасів і військова техніка в районі Олешок;

 

місце базування російських військ у Херсонському районі;

 

готель «Загублений світ» у Херсоні біля Річкового порту, де базувалися російські війська (за даними медіа, він належав Володимиру Сальдо, якого російські окупанти призначили «керівником Херсонщини»);

 

російська військова техніка у районі Антонівки.

 

 

В місцевих пабліках херсонці пишуть, що після вибухів у значній частині міста зник мобільний зв'язок від окупантів, і що виникли перебої в роботі підконтрольного росіянам інтернет-провайдера "СкайНет".

 

Також у Telegram повідомляють про вибухи в районі залізничного Антонівського моста і про те, що там горить ППО окупантів. 

 

Напередодні Генштаб ЗСУ повідомляв, що рота противника, яка базувалася у спортивному клубі "Загублений світ", залишила Херсон та вивезла на тимчасово окуповану територію АР Крим награбоване майно в 5 тентованих вантажівках.

 

Як повідомляла «УМ», пара ударних безпілотників Bayraktar лише за три дні знищила на фронті російської військової техніки на 26,5 мільйона доларів.

 

При цьому, за даними Головнокомандувача ЗСУ Залужного, загальна вартість знищеної та пошкодженої російської техніки внаслідок роботи ударних дронів складає 28,35 мільйона доларів.