У Віктора Ющенка народився п’ятий онук Андрій

14:05, 24.08.2022
У Віктора Ющенка народився п’ятий онук Андрій

Велика родина Ющенків. (tabloid.pravda.com.ua)

Третій президент України Віктор Андрійович Ющенко став дідом вже уп'яте кілька днів тому: онука назвали Андрієм.

 

Син народився у старшого сина третього президента – Андрія Ющенка та його дружини Олени.

 

Як інформує Україна молода, про це щасливий дідусь розповів в інтерв'ю Українській Правді, повна версія якого вийде 25 серпня.

 

Зокрема, розповідаючи про своїх дітей, Віктор Андрійович зазначив, що молодші доньки Софія та Христина і син Тарас займаються навчанням. Старша Віталіна їздить із гуманітарними проєктами та займається волонтерством, а старший син Андрій із дружиною Оленою залишаються в Києві та святкують своє батьківство.

 

«У мене всі діти університетські, то зараз вони приїхали сюди, з батьком, бо канікули в університетах. Христинка доздає екзамен сьогодні, Софійка працює тут на хаті з батьком. Дружина із меншим сином в університет поїхали, бо там треба дитині закупити у кімнату зубну щітку, подушку, одіяло, бо така практика, що кімната гола, і мама цим займається», - розказав Віктор Ющенко.

 

 Отже 68-річний Ющенко наразі має 5 дітей і 5 онуків.

 

«Онуки частина зі мною живе, я пробую ними керувати... Донька старша приїхала, об’їздила декілька країн по гуманітарному проєту, приїхала, зараз в теробороні і веде гуманітарний проєкт разом із теробороною, наприклад. Я думаю, що нічого дивного тут нема, як всі», - зауважив Віктор Андрійович.

 

                     Віктор Ющенко з сином Андрієм та невісткою Оленою. 

 

І додав: «Андрійко родив Андрійка малого декілька днів назад. Родили вони козарлюгу, Андрія Андрійовича. В Україні, на місці».

 

У Андрія Ющенка тепер двоє дітей: 12-річна донька Варя від першого шлюбу та син Андрій від дружини Олени.

 

Ще у квітні невістка Ющенка - Олена пояснювала, чому вони з чоловіком залишилися в Україні. Але свою вагітність вона ретельно приховувала від загалу.

 

У березні шлюбу Андрія з Оленою виповнилося 4 роки.

 

Як повідомляла «УМ», нещодавно Віктор Ющенко презентував перші 25000 стіків Шевченківського та Бандерівського меду для захисників України на передовій.

 

Мед був зібраний на пасіках землі Великих Українців: Шевченківський мед збирали в Моринцях, а Бандерівський – в рідному селі Степана Андрійовича – Старому Угринові.