Поліція закликала українців бути обережними під час прийдешніх свят

16:03, 21.08.2022
Поліція закликала українців бути обережними під час прийдешніх свят

У найближчі дні цивільним, особливо в столиці України, требуа бути особливо обережними. (Фото з відкритих джерел)

Особливо суворо дотримуватись правил при повітряній тривозі, зокрема обов’язково йти в укриття українцям варто саме 23-25 серпня.

 

Як інформує УМ, на цьому 21 серпня наголосив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в ефірі телемарафону, про що написала DW.

 

«Перш за все, при плануванні своїх маршрутів, переміщення, в обов'язковому порядку, заздалегідь дізнайтеся, де є місця укриття, щоб у разі сигналу повітряної тривоги ви могли дуже швидко і оперативно туди дістатися. Відповідно, сам сигнал тривоги треба виконувати безумовно та безальтернативно, щоб максимально убезпечити себе», - вказав він.

 

А ось можновладці пішли ще далі: працівникам установ, розташованих в Урядовому кварталі, рекомендують з 22 по 26 серпня працювати дистанційно з дому.

 

Як інформує УМ, про це повідомило джерела в парламенті та уряді, які захотіли залишитися інкогніто.

 

 Зокрема, вже відомо, що апарат Верховної Ради працюватиме дистанційно, за винятком колег, які задіяні по міжнародних делегаціях та підготовкою до наступного засідання.

 

Інше джерело зазначило, що працівникам державних установ в Урядовому кварталі рекомендують наступного тижня "по можливості менше там з‘являтися".

 

Нагадаємо, що в Урядовому кварталі знаходяться будівлі парламенту, ОП, Кабміну, НБУ тощо.

 

Як повідомляла УМ, Президент Володимир Зеленський вважає, що наступного тижня Росія може здійснити особливо жорстокі дії.