Жінка з Ірпеня допомагала росіянам грабувати будинки заможних сусідів

15:38, 11.06.2022
Жінка з Ірпеня допомагала росіянам грабувати будинки заможних сусідів

Жінка сказала слідчим, нібито сусіди передали їй ці речі на зберігання. (Фото Нацполіції)

Нацполіція викрила пособницю ворога, яка разом із озброєними російськими армійцями  займалася мародерством в Ірпені на Київщині під час тимчасової окупації.
 
Зловмисницею виявилася жителька міста, яка  показувала росіянам будинки багатих сусідів і допомагала їм грабувати помешкання. 
 
Як повідомляла УМ, про це повідомляє Нацполіція у Телеграмі. 
 
За даними поліції, жителька Ірпеня "наводила" окупантів на помешкання заможних родин та разом із ними розграбовувала їх будинки.
У неї вдома знайшли ворожу символіку, а також викрадені речі — побутову та комп’ютерну техніку, велосипеди, мобільні телефони, ювелірні вироби, одяг і навіть колекційний алкоголь та парфуми.
 
Жінка сказала слідчим, нібито сусіди передали їй ці речі на зберігання.
 
Але під час обшуку поняті впізнали свої викрадені речі.
 
 

 
 
Зазначається, що фігурантка – місцева безробітна мешканка. Раніше вона неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців, зокрема через конфлікти із сусідами та вчинення домашнього насильства над своєю матір’ю.
 
Тепер зловмисниця за свої вчинки відповідатиме перед судом.
 
Як повідомляла УМ, в  Одеській області керівник благодійного фонду намагався продати гуманітарку, яка призначалася для військових. Правоохоронцям вдалося затримали злочинця  разом з підлеглим «на гарячому».