Гауляйтерка Мелітополя Галина Данильченко боїться смерті і вже не хоче «влади»

14:33, 31.05.2022
Гауляйтерка Мелітополя Галина Данильченко боїться смерті і вже не хоче «влади»

Гауляйтерка Мелітополя Галина Данильченко. (facebook.com/riamelitopo1)

Гауляйтерка  Мелітополя Галина Данильченко хоче відмовитися від посади начальника військово-цивільної адміністрації. Жінка не на жарт налякана і боїться за своє життя через вибух поблизу будинку губернатора — колаборанта Балицького.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє  "РІА Мелітополь".
 
Партизани Мелітополя  добряче навели жаху на так звану «начальницю військово-цивільної адміністрації» міста Галину Данильченко. 
 
Просто перед її автомобілем підірвали машину, що їхала попереду. Тепер по Мелітополю розвісили її фото з погрозами. Зрадниця просить окупантів звільнити її з "посади".
 
Так, Данильченко заявила, що відмовляється від посади "начальника військово-цивільної адміністрації" Мелітополя. Однак її звільнення не підтримали окупанти, а залишити посаду дозволили лише за однієї умови – здатися спецслужбам України.
 
Повідомляється, що напередодні слідом за автомобілем, який підірвався вранці 30 травня поблизу ТЦ Квартал рухалося авто з Данильченко.
 
Вибухівка, закладена в каналізаційному люку за кафе "Шторм", спрацювала під час руху "Мерседеса" та явно могла призначатися зрадниці. 
 
За словами мера Мелітополя Івана Федорова, в результаті вибуху в центрі міста постраждали дві людини – це представники колаборантів, які захопили владу в селі Терпіння Мелітопольського районі Запорізької області.
 
Крім того, фото Данильченко розвішані по усьому місту. На її лобі наведена мішень. Таким чином партизани передали "привіт" колаборантці. 
 
 
Так звана "начальниця військово-цивільної адміністрації" Галина Данильченко висить на огорожі та хитається вітром. Поки що тільки на фото", – йдеться в підписі до знімка.
 
Як повідомляла УМ, 30 травня у центрі окупованого Мелітополя прогримів вибух – там знаходиться так звана військово-цивільна адміністрація колаборантів, а також будинок фейкового "губернатора" та зрадника Євгена Балицького. За попередньою інформацією було поранено Євгенію Зайцеву, племінницю Балицького.
 
Прізвища поранених окупанти старанно приховують. Хлопець 2001 року отримав мінно-вибухові травми: відкриті переломи обох кісток гомілки, численні осколкові поранення. Дівчина 1994 року отримала контузію, осколкові поранення грудної клітки.