Росіяни на Херсонщині: «Наших пачками убивают, столько трупов не видел никогда»

11:58, 25.04.2022
Росіяни на Херсонщині: «Наших пачками убивают, столько трупов не видел никогда»

У Службі безпеки обіцяють, що кожен окупант відповість за свої звірства. (Фото СБУ)

На Херсонщині українські захисники влаштували загарбникам «суцільне пекло».

 

Про це свідчить невесела переписка російського загарбника зі своїм  другом, яку вдалося отримати оперативникам СБУ в Черкаській області.

 

Як розповіли «Україні молодій» в управлінні СБУ Черкащини, він ледь вцілів під Чорнобаївкою, тож зараз стоїть у Білозірці Херсонської області.

 

При цьому окупант пише своєму другу на росію, що «тут полный пиз*ец, наших тупо пачками убивают, я столько трупов не видел никогда».

 

А ще зізнається, що вони відійшли з Чорнобаївки, бо «там сущий ад».

 

«Там наших столько погибло, что ты себе и представить не можешь. Мы здесь такой пиз*ы получили, что передать невозможно…» – плачеться своєму знайомому, який перебуває в рф.

 

«Останній, до речі, настільки «промитий» російською пропагандою, що не може у це повірити! Він уже чекає «захоплений» до 9 травня Київ, бо так сказали «в телевизоре по новостям», – розповідають в обласному управлінні СБУ Черкащини.

 

«Какой, на*уй, Киев? Какой домой? Тут хоть бы выжить еще. Я когда увидел, как разорвало моего друга, я около получаса рвал. Мне еще никогда не было так плохо», – пояснює переляканий окупант.

В СБУ в Черкаській області кажуть, що ворог усвідомлює, що глибокі окопи, які вони почали рити, аби хоч трохи збільшити шанси на виживання, можуть стати їм братською могилою. Тому наостанок просить друга приглядіти за своїм сином і дружиною.

 

«Про загиблих українських жінок і дітей вони й не згадують. Але ми пам’ятаємо і документуємо все. Кожен окупант відповість за свої звірства», – підсумовують у спецслужбі.

 

Як повідомляла «УМ», російського військового Романа Биковського та його дружину Ольгу з Феодосії, які в перехопленій СБУ телефонній розмові "домовились ґвалтувати" українок знайшли у соцмережах журналісти-розслідувачі.