Конфіскований «гелік» відомого кримінального авторитета врятував життя військовим в Ірпені

06:32, 24.03.2022
Конфіскований  «гелік» відомого кримінального авторитета врятував життя військовим в Ірпені

Броньований «гелік» кримінального авторитета зберіг життя чотирьом бійцям

Броньований «Geländewagen», що був вилучений у Андрія Недзельського, відомого в кримінальних колах за прізвиськом Нєдєля, у рамках кримінальної справи, зберіг життя чотирьом військовим.


Як інформує Україна молода, про це у своєму телеграм-каналі повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.


«Навіть кримінальні авторитети, нехай навіть проти своєї волі, роблять внесок у справу нашої Перемоги», – написав він.


Коштує такий автомобіль мінімум 500 тисяч доларів. Він стояв під арештом на майданчику Держпідприємства Мін'юсту – СЕТАМ.


Відповідно до Закону про воєнний стан, цей цінний автомобіль було вилучено. А вчора під час штурму Ірпеня він врятував життя чотирьом бійцям спецпризначення поліції «Корд».


«Якби вони були на звичайному авто, а не на броньовику кримінального авторитета, то всі четверо гарантовано загинули б. Закликаю інших кримінальних авторитетів віддавати свою броню на фронт. Від російських ракет та бомб вона вас не врятує. А життя наших бійців точно будуть у більшій безпеці», – написав Геращенко. 
 

Як повідомляла УМ, важливі  міста Приірпіння – Ірпінь, Буча і Гостомель повністю взяті в кільце Збройними силами України. В Ірпені вже відновлює свою діяльність Нацполіція України.Втім, деякі села Бучанського району під Києвом ще залишаються окупованими.


Як відомо, Макарівська, Бучанська, Ірпінська, Дмирівська громади залишаються під постійним обстрілом ворога, в Дмитрівській – пересування ворога, обстріли навколишніх сіл. Вночі обстріляли Шпитьки, що спричинило пожежі.