Телеведучий Дмитро Комаров оголошений ворогом рф за фіксацію злочинів окупантів

17:27, 19.03.2022
Телеведучий Дмитро Комаров оголошений ворогом рф за фіксацію злочинів окупантів

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров отримав титул від російських окупантів «Ворог Росії» (facebook.com/1plus1.DmitroKomarov)

Мандрівника, ведучого та автора телепрограми «Світ навиворіт» Дмитра  Комарова  російський комітет  захисту національних інтересів оголосив ворогом Росії. 


Як інформує Україна молода, про це Комаров повідомив у дописі на Фейсбуку.


 «Приймаю привітання! Почесне звання "ворог Росії" від Комітету захисту національних інтересів, — зазначив телеведучий. — Значить, я живу чесно і мені не соромно дивитися людям в очі. Та й компашка нас, "ворогів і зрадників РФ", цікава зібралася. Макаревич, Кличко, Гребенщиков, Навальний та інші».


Також він додав, що у світлі нинішніх подій «Північна Корея видається просунутою країною». 


Дмитро  Комаров на своїй сторінці у Фейсбуці та в Інстаграм публікує відео, на якому зафіксовані факти військових злочинів російських окупантів.

 

Зокрема, це відео зруйнованого Києва, розповіді постраждалих і очевидців руйнувань.

 

На сторінку телеведучого у Фейсбуці підписано понад 700 тисяч людей з усього світу. А його аудиторія в Інстаграм і Ютуб нараховує мільйони підписників. 


Також телеведучий додав, що хотів поїхати в Північну Корею і встигнути побачити минуле в сьогоденні. «Але це тепер неактуально. Північна Корея у світлі сьогоднішніх подій скоро здасться просунутою країною», – зазначив ведучий.


Нагадаємо, уряд Росії затвердив перелік недружніх країн, до якого увійшли близько 50 держав. До цього переліку держава-агресорка включила Україну, на яку підступно напала 24 лютого. Також Кремль вважає ворогами країни ЄС, які підтримали Україну у протистоянні російській агресії.


Як повідомляла УМ, відомий російський журналіст і блогер Юрій Дудь відчуває почуття провини і висловив підтримку Україні. Він заявив, що владу президента Росіі Володимира Путіна він не вибирав і називає главу Росії "імператором, що захопився історією".