Сукню помічниці ексзаступника міністра Гарбарука продали «з молотка»

19:31, 30.12.2021
Сукню помічниці ексзаступника міністра Гарбарука продали «з молотка»

Скандальну сукню, через яку звільнили заступника міністра освіти, продали за 1000 доларів

Відверту сукню Христини Тишкун, яка спричинила скандал в мережі і, зрештою, призвела до відставки Ігоря Грабарука, продали на благодійному аукціоні за 1000 доларів.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив це повідомив організатор аукціону Артем Никифоров.

 

Після резонансного скандалу із сукнею з глибоким декольте, яку помічниця  екс-заступника міністра освіти одягла на офіційну зустріч з мером Львова та оприлюднила це фото у своєму Instagram, Артем Нікіфоров запропонував жінці продати це вбрання на відкритому аукціоні. 

 

Христина Тишкун погодилась віддати сукню на благодійність.

 

«Сукня заряджена на загальну впізнаваність та охи-ахи», – йшлося в описі лота. 

 

Найбільшу ставку зробив київський адвокат Євген Лосовський. Він запропонував викупити лот за тисячу доларів (27,2 тис. грн). Ці гроші пообіцяли перерахувати Херсонській клінічній лікарні. Ще 10 тис. грн  додасть сам Артем Нікіфоров.

 

Євген Лосовський розповів, що купив цю сукню на пам'ять.

 

«Мені приємно, що ці гроші підуть людині, дитині, якій вони дуже потрібні сьогодні. Як я ставлюся до скандалу з цією сукнею... Намагаюся ставитися мудро, кожен приймає своє рішення, і, відповідно, наслідки цього рішення лежать на людині, яка його прийняла", - прокоментував Лосовський.

 

За його словами, сукню він залишить собі на згадку, щоб надалі показати своїм дітям, коли ті питатимуть, куди рухалась Україна у 2021 році. 

 

 

Як повідомляла УМ, 24 грудня через образ супутниці Гарбарука розгорівся скандал. Так, до Львівської міськради з Ігорем Гарбаруком прийшла Христина Тишкун, яка була одягнена у чорну сукню з глибоким декольте.

 

Після цього Кабінет Міністрів України опублікував офіційне розпорядження про звільнення за власним бажанням Ігоря Гарбарука з посади заступника міністра освіти і науки.