Флешмоб «30 днів вдячності» до Дня ЗСУ набирає популярності у мережі, відео

19:30, 03.12.2021
Флешмоб «30 днів вдячності» до Дня ЗСУ набирає популярності у мережі, відео

Військовослужбовці ОК“Південь” взяли участь у флешмобі під час уроку мужності в Одеській ЗОШ №62. (facebook.com/okPivden)

Челендж «30 днів вдячності», приурочений до 30-річчя Збройних Сил України, активно поширюється у соціальних мережах відучора, 2 грудня.

 

Як повідомляє «Україна молода», розпочав флешмоб Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 

«Цим відео я хотів би нагадати, що понад 7 років російсько-української війни Збройні Сили України захищають не тільки нашу країну, а й всю Європу.

 

Я захищаю передусім наше майбутнє – дітей і європейський вибір України. Збройні Сили України – це щит Європи», - дописав під відео Головнокомандувач.

 

 

Як зазначається, для участі в челенджі “30 днів вдячності” необхідно обрати, кого або що учасник захищає та про що хотів би розповісти іншим (це може бути хтось із близьких, знайомих, дім, український прапор, місто, у якому учасник проживає чи служить).

 

 

Наступний крок - попросити когось зі знайомих, колег, друзів зняти відео та ​стати в кадр одягненим у військову форму. ​​

 

Далі учаснику слід поставити за собою когось, хто для нього дорогий, або показати мирний прояв життя, який він захищає. ​

 

На завершення необхідно в дописі розповісти про те, кого або що учасник захищає - з використанням хегштегів #ЗСУ30 та #ПідЗахистомЗСУ - та позначити трьох колег-військових або цивільних друзів, яким передається челендж.​

 

 

Естафету прийняли:

 

полковник ЗСУ військовий блогер Анатолій Штефан «Штірліц»,

директор благодійного фонду "Повернись живим" Тарас Чмут,

Міністерство оборони,

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр,

народні депутати України, органи місцевих, районних, обласних рад, органи самоврядування,

українські бригади та частини, військові вищі навчальні заклади, Оперативні командування, міські, районні, обласні РТЦК та СП, а також небайдужі військовослужбовці.

 

 

Як повідомляла «УМ», днями військовий льотчик Владислав Оберемок переплив майже півтори тисячі метрів Дніпра у Києві на знак пошани до полеглих українських воїнів. Цю акцію він символічно приурочив до 30-річчя Збройних Сил України.