Віталій Павлисько з Яворова загинув під час обстрілу на Луганщині, фото

22:36, 07.11.2021
Віталій Павлисько з Яворова загинув під час обстрілу на Луганщині, фото

Головний сержант 24-ї ОМБр Віталій Павлисько до свого 48-річчя не дожив лише три тижні. (facebook.com/24th.brigade)

Головний сержант 24-ї ОМБр Віталій Павлисько загинув під час ворожих обстрілів поблизу Новозванівки на Луганщині у неділю, 7 листопада.

 

Захисник України був уродженцем міста Яворів Львівської області. До свого 48-річчя він не дожив лише три тижні…

 

Як повідомляє Україна молода, прізвище полеглого воїна оприлюднила Яворівська райдержадміністрація.

 

«Сьогодні, у районі проведення Операції Об’єднаних сил трагічно загинув уродженець м. Яворова - головний сержант Павлисько Віталій Миколайович, військовослужбовець військової служби за контрактом 24 ОМБр, головний сержант. З 2015 року і до тепер захищав рідну Батьківщину», - йдеться у повідомленні.

 

Віталій Павлисько народився 29 листопада 1973 року, освіта середньо-спеціальна, одружений.

 

У захисника України залишились дружина, син, донька, мати, та батько.

 

 

Водночас, пресслужба 24 ОМБр імені короля Данила повідомляє про полеглого бойового побратима:

 

«Віталій, разом з іншими військовослужбовцями, знаходився на бойових позиціях. Саме в цей момент бойовики здійснили обстріл із 120 мм мінометів. Під час обстрілу, коли головний сержант Павлисько разом із іншими військовослужбовцями переміщалися в укриття, одна із ворожих мін розірвалася поряд із бійцями. Внаслідок цього Віталій отримав осколкове поранення несумісне із життям».

 

Побратими та командування підрозділу, де головний сержант Павлисько Віталій Миколайович проходив службу з самого початку російсько-української війни, згадують його як дуже сміливого, порядного, відповідального, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, гарного воїна та авторитетного армійця, який постійно проявляв розумну ініціативу та завжди був надійною підтримкою та опорою для своїх командирів, підлеглих та побратимів.

 

«Він назавжди залишиться в нашій пам'яті, як Герой, що віддав своє життя за нашу державу, за вільну та незалежну Україну. Вічна пам'ять тобі, Воїне!», - додають у Королівській бригаді.

 

 

За даними «УМ», Віталій Павлисько – друга бойова втрата української армії в листопаді.

 

Як повідомляла "УМ", Сергій Єлисєєв загинув від кулі ворожого снайпера в районі Павлополя на Маріупольському напрямку у вівторок, 2 листопада.