У жіночому душі КПІ другокурсник встановив камеру

21:54, 05.11.2021
У жіночому душі КПІ другокурсник встановив камеру

Камеру помітила одна зі студенток КПІ. (Фото з сайту Pixabay)

Дівчина-студентка знайшла камеру в жіночому душі гуртожитку № 7 Київського політехнічного інституту ще 28 жовтня.

 

Але відомо про це стало лише зараз, після того як на скандал відреагували у парламенті.

 

Як інформує Україна молода, про ганебну ситуацію повідомила на своїй сторінці у Facebook депутатка партії «Голос» Інна Совсун.

 

Обличчя порушника встановили коли відновлювали файли, адже він зняв своє ж обличчя, коли тестував камеру. Ним виявився студент другого курсу, який встиг записати декілька відео.

 

Як зазначила депутатка, камеру помітила одна з дівчат. Після чого до гуртожитку викликали наряд поліції й написали на нього заяву.

 

                                            Стандартна душова у гуртожитках КПІ.

 

Але виявилось, що комендантка гуртожитку спочатку обіцяла тримати справу на контролі, а згодом почала закликати дівчат, які хочуть написати колективну заяву "вгамуватися".

 

«На її думку, вимагати покарання для порушника — це булінг, звинувачує студенток, що вони більше цікавляться матеріальною компенсацією, ніж покаранням, шантажує, що притягатиме до відповідальності за куріння» - написала Інна Совсун.

 

Представниця партії «Голос» зазначила, що відправить депутатське звернення, щоб добитися розслідування, щодо дій комендантки гуртожитку.

 

Депутатка вважає, що студента повинні відрахувати, та покарати за статтею 301 ККУ (виготовлення порнографічних матеріалів). Санкція статті передбачає штраф (1,7 тис. грн – 5,1 тис. грн) або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той же термін.

 

Тоді як адміністрація КПІ повинна вибачитись перед дівчатами за те, що таке стало можливим.

 

Як раніше інформувала УМ, студенти НМУ ім.Богомольця обурені примусом до вакцинації.