Невістка Кернеса і сестра «слуги» Юлія Прівалова насміхається з бандерівців і милується Кремлем

18:11, 17.10.2021
Невістка Кернеса і сестра «слуги» Юлія Прівалова насміхається з бандерівців і милується Кремлем

Cтолична бізнесвумен Юлія Прівалова любить російські анекдоти про бандерівців. (facebook.com/yarofood)

Невістка покійного мера Харкова Геннадія Кернеса і сестра народного депутата від «слуг народу» Юлія Прівалова разом із чоловіком Данилом Пріваловим радісно робила селфі на фоні Кремля на Красній площі у Москві.

 

Відповідні світлини власниця компанії Yaro оприлюднила на своїй закритій сторінці у Instagram.

 

На критичні коментарі окремих користувачів і закиди у сепаратизмі вона відповіла анекдотами про бандерівців на Красній площі.

 

Як повідомляє Україна молода, на нахабну поведінку пані Прівалової звернув увагу громадський активіст Сергій Стерненко у соцмережах в неділю.

 

«Невістка Кернеса, сестра нардепа з «Слуги народу» Козака та донька мера міста Сокиряни.

 

Вона ненавидить Україну та любить окупантів.

 

Виклала фото з Москви із   «анекдотом», - написав Стерненко.

 

 

Зокрема Прівалова написала у коментарі:

 

«Зустрічаються якось два бандерівці, один іншому каже:

– А я москалям гидоту зробив.

– Яку?

– А я їм на Красній площі нас**в.

– І шо, вони тобі нічого не зробили?

– Так я по-тихому, у штани».

 

Відтак, активіст Стерненко закликав інші компанії відмовитися від співпраці з цією підприємницею:

 

«А ще Юля є власницею ТМ Yaro, під якою продають різну веганську їжу. Печиво у Юлі купує та перепродає Сільпо та Ідеаліст, наприклад. І багато інших компаній/закладів. Закликаю їх відмовитись від співпраці з Пріваловою, якщо вони цінують свою репутацію та поважають Україну».

 

Стерненко вважає, що цей випадок вартий максимального розголосу, «щоб більше людей знали та не купували товари Юлі», яка займається доставкою здорового харчування в Києві.

 

Зауважимо, що 31-річна столична бізнесвумен Юлія Прівалова одружена із середнім сином померлого мера Харкова Кернеса - Данилом Пріваловим.

 

Жінка називає себе "філософом". Доступ до своєї сторінки в Instagram  вона зробила закритим (відкритий лише для друзів) одразу після скандалу з анекдотом про бандерівців.

 

За даними проєкту "Центр протидії корупції" PEP, Юлія Василівна Прівалова - дочка ексголови Сокирянського райради на Буковині, ексголови Сокирянської РДА та чинного мера міста Сокиряни Василя Козака, рідна сестра народного депутата від "Слуги народу" Володимира Васильовича Козака.

 

ДОПОВНЕНО: Згодом компанія YARO та її засновниця Юлія Прівалова вперше відреагували на скандал із українофобским анекдотом про бандерівців. Сталося це після того, як українці почали закликати бойкотувати продукцію компанії, а Rozetka однією з перших відмовилася співпрацювати з нею.

 

Як повідомляла «УМ», правоохоронців закликають відреагувати на стрілянину з автомата у публічному місці, яку влаштував одіозний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива у річницю вбивства лідера ОУН Степана Бандери.