Блогер і парамедик Святослав Волков Gorky Look помер у Києві

19:37, 20.06.2021
Блогер і парамедик Святослав Волков Gorky Look помер у Києві

Блогер і військовий медик «Ангелів Тайри» Святослав Волков, більш відомий під псевдонімом Гіркий Лук (Gorky Look).

Письменник, популярний блогер і військовий медик «Ангелів Тайри» Святослав Волков, більш відомий під псевдонімом Гіркий Лук (Gorky Look) помер через проблеми з нирками у Києві напередодні Трійці, в суботу.

 

Сам блогер, який з гумором протистояв «руському міру», жартівливо називав себе «кацапознавцем», втім, як парамедик займався і серйозною справою: рятував життя захисників України на фронті.

 

Як інформує Україна молода, про смерть блогера GorkyLook  повідомив волонтер Микола Будерацький.

 

За попередньою інформацією, у письменника відмовили нирки.

 

Також про смерть Волкова (також відомого як Святослав Носов) повідомив колишній нардеп  Борислав Береза:

 

«Ти пішов у найкращий світ, друже. Я так сумуватиму за тобою. Більше не зможемо поїхати у Дніпро на «Блогерфест», більше не будемо дуріти і не порадуєш своїх шанувальників своїми текстами. Дуже боляче… Спочивай з миром».

 

 

Зауважимо, що саме у важкому 2014 році Gorky Look створив сатиричний блог, завдяки якому здобув неабияку популярність. У блозі Волков в іронічній формі висміював відсталість «руського міра», а також вів дослідження "ватної мутації" людства.

 

Блог вівся у форматі «кафедри», де Gorky Look виступав як професор, а читачі — як кадети. У серпні 2015 року на основі постів Святослава вийшла книга.

 

Сам Волков народився в Києві, здобув філологічну освіту. Працював на різних роботах — від вчителя, фельдшера до керівника підприємства.

 

 

Читайте також інтерв’ю «УМ» з Михайлом Адамчаком — музикантом, фронтменом гурту «КораЛЛі» і добровольцем батальйону «Госпітальєри» у складі УДА (позивний «Лемко»), який об’їздив за три роки безліч фронтових доріг і врятував чимало життів бійців.