Юрій Опришко помер у госпіталі після поранення ворожим снайпером

00:07, 08.05.2021
Юрій Опришко помер у госпіталі після поранення ворожим снайпером

Молодший сержант 53-ї окремої механізованої бригади Юрій Опришко.

Молодший сержант 53-ї окремої механізованої бригади Юрій Опришко, поранений ворожим снайпером у голову 9 квітня поблизу Старогнатівки, помер у госпіталі Львова у п’ятницю, 7 травня.

 

Медики місяць боролися за його життя…

 

Як інформує Україна молода, прізвище воїна повідомив Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

 

Відомо, що молодший сержант Опришко є уродженцем Полтавської області, захищав Україну у складі 24-го штурмового батальйону «Айдар» 53-ї бригади.

 

«Перестало битися серце воїна з Полтавщини – молодшого сержанта Опришка Юрія Леонідовича. Юрій Леонідович отримав кульове поранення в голову 9 квітня поблизу Старогнатівки, оперативно був доставлений до шпиталю у Маріуполь, потім – до Львова. Майже місяць лікарі боролися за життя українського героя, але, на жаль, доля розпорядилася інакше», – йдеться у повідомленні Полтавського обласного ТЦК та СП.

 

У Юрія залишилися дружина із 4-річною донькою та 20-річний син.

 

 

Зазначається, що 10 травня об 11:00 у Кременчуці на Полтавщині відбудеться віддання військових почестей і прощання із захисником.

 

Поховають воїна у рідному селі Ялинці Кременчуцького району, інформує спільнота "АТО-Майдан-Кременчук".

 

Зазначимо, що Юрій Опришко – третя бойова втрата української армії у травні.

 

Як повідомляла «УМ», 6 травня під час обстрілу в районі Новотроїцького на Донеччині загинув старший солдат Дмитро Товчигречка.

 

Того ж дня в районі селища Піски під Донецьком загинув від кулі снайпера Сергій Коробцов з Кривого Рогу.