Прокурор Офісу Генпрокурора Євген Котенко загинув у лісі на Чернігівщині у новорічну ніч

11:43, 03.01.2021
Прокурор Офісу Генпрокурора Євген Котенко загинув у лісі на Чернігівщині у новорічну ніч

Прокурор Євген Котенко загинув під час святкування Нового року в Готельно-ресторанному комплексі відпочинку «Бреч».

Тіло прокурора офісу Генерального прокурора Євгена Котенка знайшли поблизу заміського Готельно-ресторанного комплексу відпочинку «Бреч», що в селі Бреч Корюківського району Чернігівщини 1 січня.

 

За попередніми даними, причиною смерті прокурора названо переохолодження.

 

Як інформує Україна молода, прізвище загиблого повідомило видання "Українська правда".

 

"Вдень 1 січня охоронець елітного готельного комплексу в с. Бреч на Чернігівщині зателефонував до поліції і повідомив, що знайшов на вулиці тіло прокурора Євгена Котенка", – йдеться в повідомленні «УП» з посиланням на співрозмовника в правоохоронних органах.

 

Зазначається, що начальника відділу звернень громадян офісу Генерального прокурора Котенка було знайдено за 500 метрів від еко-готелю "Бреч".

 

"За попередньою інформацією, прокурор святкував Новий рік у комплексі "Бреч" разом зі своєю дружиною Юлією, і близько 02.00 з невідомих причин пішов у ліс, де пробув орієнтовно до 05.00", – йдеться в повідомленні.

 

Згідно з інформацією джерел УП, камера відеоспостереження одного з прилеглих будинків зафіксувала, як прокурор вийшов з лісу, зупинився і зняв із себе одяг. Попередньою причиною смерті називають переохолодження.

 

Крім того, джерело видання в правоохоронних органах додає, що під час огляду тіла видимих тілесних ушкоджень фахівці не виявили, також не знайшли і слідів боротьби на місці смерті.

 

Померлий Котенко раніше працював старшим помічником військового прокурора Анатолія Матіоса.

 

Дружина померлого, Юлія Котенко, також є співробітницею офісу Генерального прокурора, працює головним спеціалістом відділу роботи з кадрами в ОГП.