Суцільна ковзанка: Віталій Кличко обурений масовим травмуванням киян

14:41, 12.12.2020
Суцільна ковзанка: Віталій Кличко обурений масовим травмуванням киян

Віталій Кличко доручив підняти всі служби і швидко та ефективно прибрати Київ.

Міський голова Києва Віталій Кличко викликав до себе голів районів столиці, своїх профільних заступників та керівників комунальних служб через погану ліквідацію наслідків негоди в останні дні.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Кличко інформує у Telegram  в суботу.

 

"Зібрав глав столичних районів, профільних заступників голови КМДА, керівників комунальних служб. Розмова була жорсткою. Зранку я проїхався містом, перевірив, як прибирають місто. Тротуари, площі, чимало переходів – суцільна ковзанка. Більше тисячі звернень киян до травмпунктів за останню добу!", - обурюється мер.

 

Відтак, Кличко заявив главам районів, що незадоволений їх роботою. За його словами, найгірша ситуація на Оболоні, Святошині, Борщагівці та Лісовому масиві.

 

Керманич столиці доручив підняти всі служби і швидко та ефективно прибрати Київ. В іншому випадку Кличко пригрозив кадровими рішеннями.

 

Міський голова також доручив КП "Київблагоустрій" перевірити, як прибирають балансові території, що закріплені за приватним бізнесом, – біля кафе, ресторанів, торгових центрів.

 

Як повідомляла "УМ", кияни обурені халатністю комунальників і не добирають виразів для характеристики їх роботи під час негоди.