На Клавдіївську фабрику прийшли слідчі через іграшки для армії Росії, фото

17:43, 05.12.2020
На Клавдіївську фабрику прийшли слідчі через іграшки для армії Росії, фото

Слідчі СБУ і поліції на Клавдіївській фабриці ялинкових прикрас.

Працівники Нацполіції і СБУ проводять слідчо-оперативні дії на Клавдіївській фабриці ялинкових прикрас, що під Києвом у суботу.

 

Причина: фабрика виготовляла новорічні іграшки для російської армії з логотипом окупантів у вигляді зірки.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформують у соцмережах депутат Бучанської міської ради Володимир Коротя та голова Благодійного фонду «Милосердя та співчуття» Олександр Сухарєв з місця події.

 

 

«Почалися слідчо-оперативні дії. Присутні працівники поліції та СБУ. Я вважаю, що адміністрація закладу повинна нам подякувати. Що ми стримали натовп бажаючих спалити дане підприємство», - написав Володимир Коротя.

 

 

В Нацполіції та СБУ поки що не прокоментували цю ситуацію.

 

 

Як повідомляла «УМ», розташована неподалік від Києва Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас виготовляла іграшки із логотипом російської армії. Таку продукцію виявили на фабриці учасники екскурсії та опублікували відповідні фото і відео. Численні користувачі соцмереж закликають спалити фабрику зрадників. 

 

Тоді як в.о. голови правління фабрики Павло Гусаков визнав, що Росія є одним із ринків збуту їхньої продукції, але запевнив, що підприємство вже ліквідувало «весь тираж» новорічних кульок з логотипом російської армії, а надалі всі замовлення проходитимуть етичний контроль.