У Кривому Розі син «слуги народу» Дмитра Шевчика збив 11-річного хлопчика, відео

16:33, 05.09.2020
У Кривому Розі син «слуги народу» Дмитра Шевчика збив 11-річного хлопчика, відео

За кермом автомобіля Volkswagen, який збив 11-річного хлопчика, був 18-річний Марк Шевчик.

Син кандидата у мери Кривого Рогу від "Слуги народу" Дмитра Шевчика – 18-річний  Марк, кермуючи автівкою Volkswagen, збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика.

 

Надзвичайна подія сталася ще в четвер близько 20.00, втім, батько винуватця наїзду на школяра – Дмитро Шевчик, який також є гендиректором ЦГЗК групи "Метінвест", прокоментував її лише в суботу, 5 вересня.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляють окремі ЗМІ Кривого Рогу.

 

Зокрема, як повідомляє місцева ТРК "Рудана", 18-річний Марк Шевчик був за кермом автомобіля Volkswagen, який 3 вересня близько 20.00 біля 2-ї міської лікарні Кривого Рогу збив 11-річного хлопчика.

 

"За словами очевидців, хлопчик переходив дорогу разом з мамою на зелений сигнал світлофора. Водій, який збив дитину та врізався в огорожу, їхав на великій швидкості. Щойно сталася ДТП, водій почав комусь телефонувати та зняв номери з автівки", - зазначають журналісти телерадіокомпанії з місця події.

 

                                                                 Марк Шевчик.

 

На відео видно, що Марк Шевчик на місці ДТП поводиться агресивно, відмовляючись спілкуватися із журналістами.

 

 

Також відомо, що 11-річний Сашко отримав закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмовидного синуса, забій головного мозку, гематому потилиці, закритий перелом лівого плеча, забій грудної клітини, забій тазу.

 

Зараз дитина перебуває в дніпропетровській обласній дитячій лікарні.

 

У свою чергу, кандидат у мери Кривого Рогу від "Слуги народу" Дмитро Шевчик на своїй сторінці в Facebook повідомив, що його син Марк нібито "уникав зіткнення з авто, не впорався з керуванням і виїхав на пішохідний перехід".

 

Зокрема, пан Шевчик наводить власну версію аварії: "Марк не ховався і не збирався тікати з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією. Дана подія в єдиному реєстрі досудових розслідувань і буде розглянута згідно з законом. Недоброзичливці кажуть, що я намагаюся зам'яти, приховати, відмазати. Це не так".

 

Кандидат у мери Кривого Рогу заявив, що бере на себе "особисту відповідальність за майбутнє Саші", перебуває в Дніпрі і разом з батьками хлопчика розглядає "всі можливі варіанти лікування та реабілітації".

 

Як повідомляла «УМ», 31 серпня з'їзд партії "Слуга народу" висунув кандидатів в мери міст на майбутніх місцевих виборах. Кандидатом на посаду міського голови Кривого Рогу став Дмитро Шевчик, який є гендиректором ЦГЗК групи "Метінвест" олігарха Ахметова.