У Запоріжжі шкуродери-збоченці знімали порно з убитими тваринами

12:55, 06.08.2020
У Запоріжжі шкуродери-збоченці знімали порно з убитими тваринами

Зловмиснкам загрожує до 8 років позбавлення волі.

У Запорізькій області в одному з сіл Вільнянського району затримали шкуродерів. Очолював зловмисників 52-річний чоловік, також стосунок до злочинів мала його дружина.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє телеграм-канал "Это Запорожье".

 

Зловмисники не лише вбивали та знущалися над тваринами, а і знімали все це на камеру. Більше того, шкуродери знімали порно за участю нерухомих тварин.

 

Головною акторкою таких роликів була 24-річна дівчина. 

 

Відзнятий матеріал зловмисники викладали в забороненій в Україні соцмережі "Вконтакте". Щоправда, надавали доступ до таких відео за гроші.

 

 

Коли правоохоронці обшукали двір, де проходили зйомки, вони виявили різні частини тіла тварин.

 

Операцію з затримання проводив відділ протидії кіберзлочинності в Запорізькій області Департаменту кіберполіції. Зловмиснкам загрожує до 8 років позбавлення волі.


На зловмисників-шкуродерів вийшли активісти. У мережі вони почали поширювати інформацію про дівчину Христину, яка знімає відео з тваринами насильницького характеру.

 

За їхньою інформацією, за доступ до групи, в якій розміщувались дописи та відео зі знущаннями, дівчина просила плату в розмірі 50 доларів. Ці гроші потрібно було перевести на її рахунок.

 

За допомогою користувачів вдалось визначити ім’я та місцезнаходження шкуродерки.

 

Як повідомляла УМ,  житель одного із сіл Сокальського району на Львівщині Юрій Сорока закрив півторамісячне кошеня у трилітрову банку, знявши процес на відео та виклавши в Instagram.