Дистанційне навчання в Україні вимагають заборонити батьки

12:47, 22.06.2020
Дистанційне навчання в Україні вимагають заборонити батьки

Діти не зможуть здобути повноцінні знання, знаходячись вдома.

Українські батьки закликають президента Володимира Зеленського заборонити дистанційну освіту в усіх навчальних закладах країни.

 

Як повідомляє «Україна молода» петиція з відповідним запитом на сайті глави держави від 25 травня, станом на понеділок, 22 червня, вже набрала майже 25,5 тисяч голосів.

 

Тоді як для розгляду петиції президентом достатньо 25 тисяч голосів.

 

Авторка звернення Олена Тищенко зазначає, що під час навчання вдома учні не можуть отримати необхідні знання.

 

«Діти повинні ходити до школи, навчатися, спілкуватися зі своїми однолітками. Батькам, дітям та вчителям дуже важко перебувати на дистанційній освіті. Діти не зможуть здобути повноцінні знання, знаходячись вдома. Тому народ хоче, щоб влада не прийняла закон про дистанційну освіту», - наголошує пані Тищенко.

 

Зауважимо, що це вже не перша петиція з подібним проханням на сайті глави держави. Проте попередні запити не набирали достатньої кількості голосів для розгляду.

 

До речі, на час карантину саме за участі президента Зеленського та його дружини Олени було створено проєкт «Всеукраїнська школа онлайн».

 

Президент також нервово сприймав критику «школи онлайн» у соцмережах, після того, як користувачі соцмереж наголошували на помилках вчителів під час онлайн-уроків.

 

Фракція «Слуга народу» навіть запустила через це флешмоб «Маю право на помилку», що призвело до нових жартів українців над владою.