Волонтер Віталій Панич помер після зупинки серця

13:27, 08.06.2020
Волонтер Віталій Панич помер після зупинки серця

Віталій Панич перебував у реанімації з пневмонією, печінковою і нирковою недостатністю.

Відомий волонтер Віталій Панич помер після зупинки серця в реанімаційному відділенні Київської міської клінічної лікарні №4 у неділю пізно ввечері.

 

Волонтери закидають медикам неадекватне лікування та хамське ставлення до близьких Віталія, а також крадіжку його особистих речей ще в інфекційному відділенні – зникли паспорт, гроші і телефон Панича.

 

Як повідомляє «Україна молода», про обставини смерті Віталія Панича інформують знайомі волонтери померлого, які викликали до КМКЛ №4 поліцію у понеділок.

 

«Сьогодні ми отримали скорботну звістку: 7 червня у лікарні, у реанімації, о 20:20 після зупинки серця помер волонтер Віталій Панич. Віталій перебував у реанімації з пневмонією, печінковою і нирковою недостатністю. Вічна пам'ять!», - написав у Телеграм користувач з ніком  aphareus.

 

 

Зауважимо, що волонтери до останньої миті збирали кошти на лікування Панича. Він ще два роки тому переніс важку операцію і жив з однією ниркою. Тест на коронавірус у нього був негативним.

 

Вже в понеділок по обіді дружина померлого Наталія Панич зіштовхнулася з проблемами в інфекційному відділенні лікарні, де перебував до реанімації Віталій.

 

Співголова Ради волонтерів при Міноборони Анна Майборода написала у Facebook: «Стоячи на сходах інфекційного відділення, слухаючи дружину Наталю піднімається волосся від десятиденного аду у пошуках лікування, діагнозу та людського відношення... Про все це, не зараз... Що зараз, звичайних слів не вистачає: пропали документи паспорт, ІНН код телефон, гроші...».

 

А член Ради волонтерів при Міноборони Валентина Варава повідомила: «Лютий треш!!! Смерть Віталія Панича в лікарні без адекватного лікування, хамське ставлення молодого лікаря і - ЗНИКЛІ РЕЧІ, ДОКУМЕНТИ, ТЕЛЕФОН, ГРОШІ!!! Викликали поліцію».

 

 

Для допомоги родині Панича волонтери оприлюднили реквізити ПриватБанку:

 

Панич Наталія Вікторівна               4149629394953640

 

 

Про полеглих захисників України у минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої травня: пам’ятаймо про їхній подвиг.