Бенкет під час чуми: Кличко закликає поліцію перевірити нічні клуби

13:43, 18.05.2020
Бенкет під час чуми: Кличко закликає поліцію перевірити нічні клуби

Віталій Кличко дізнався про заборонені вечірки в нічних клубах з соцмереж.

Мер Києва Віталій Кличко з подивом дізнався, що попри карантин деякі нічні клуби відновили свою роботу в столиці. Відтак, міський голова вимагає від поліції перевірити всі нічні клуби Києва.

 

За його словами, міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади, натомість деякі з них працюють.

 

Як інформує «Україна молода», про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції в понеділок.

 

"Хотів би зазначити, я бачив у вихідні в соцмережах відео з деяких нічних клубів столиці. Скажу відверто: я обурений! Натовпи людей – це якийсь бенкет під час чуми! Міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади! І я звертаюся до поліції перевірити такі заклади. І має бути сувора відповідальність їх власників!", - наголосив міський голова Києва.

 

Кличко також звернувся до тих, хто рветься на масовий нічний відпочинок: "навряд чи ви будете такими веселими, якщо потрапите в інфекційне відділення!".

 

 

Зауважимо, що днями в соцмережах з’явилися фото і відео з елітного столичного нічного клубу Queen, який, очевидно, працює попри карантинні обмеження.

 

Відвідувачі клубу зокрема виклали кадри з вечірки, що відбулася в ніч з 15 на 16 травня і підписували кадри на кшалт «як ми скучили за всім цим».