Заступник голови КМДА Слончак затриманий через побиття поліцейського

09:05, 27.04.2020
Заступник голови КМДА Слончак затриманий через побиття поліцейського

Неадекватного дебошира-заступника затримали.

У неділю ввечері, 26 квітня, у Солом'янському районі Києва поліцейські зупинили автомобіль Mercedes, який порушив правила дорожнього руху, – за кермом був депутат Київміськради Людмила Костенко, за попередніми відомостями, п'яна.

 

Пасажир іномарки – заступник голови Київської міської держадміністрації Володимир Слончак поводився нахабно і вдарив в обличчя поліцейського. Після чого правоохоронцю надали медичну допомогу, а зловмисника затримали.

 

Як інформує "Україна молода", про це написав у своєму Telegram-каналі нардеп Олександр Дубинський.

 

За даними Києва Оперативного у Facebook, посадовці начудили з патрульними на вул. Льва Толстого після того, як їх зупинили за те, що не були включені фари.

 

"У 99% випадків за таке правопорушення копи просто дивляться документи, перевіряють по наявним базам, попереджають та відпускають. Мабуть, так би і закінчилося, але збоку від Костенко сидів ще один чинуш – Слончак…, який вирішив трохи подуркувати перед панянкою, а тому постійно промовляв "та ви знаєте кто ми", "та завтра от вас тут і слєда не будет"…", – наголошується у повідомленні.

 

На репліки Слончака нібито ніхто не реагував, і він вийшов з машини, почав чіплятися до патрульного, а потім накинувся на нього з кулаками.

 

"Неадекватного дебошира-заступника затримали", – підкреслюється у публікації.

 

Мер Києва Віталій Кличко вже відреагував на інцидент. За словами голови столиці, він прийняв рішення щодо Слончака, як тільки дізнався про те, що трапилося.

 

"Сьогодні (у понеділок, 27 квітня, – Ред.) все буде оформлено документально", – додав Кличко.

 

Людмила Костенко відмовилася від проходження тестів на стан сп’яніння.

 

Авто забрали на штраф-майданчик. Слідчо-оперативна група задокументувала цю подію.

 

Як повідомляла УМ, пізно ввечері 17 вересня 2019 року в Києві невідомі жорстоко побили Володимира Слончака. Пізніше стало відомо, що він у реанімації, потерпілому на голову наклали 14 швів.

 

Слончак вже другий заступник голови КМДА, який потрапляє у сканадал у квітні. Раніше з посади було тимчасово, на час слідства відсторонено іншого заступника голови КМДА Миколу Поворозника, якому в СБУ закидають вимагання хабара у розмірі 125 тисяч доларів від компанії-забудовника.