Київ закриває рух громадського транспорту

14:27, 21.03.2020
Київ закриває рух громадського транспорту

Кличко також закликав киян залишатися вдома: "Не треба влаштовувати шашлики в парках, вести дітей на дитячі майданчики, гуляти компаніями по вулицях".

Київ з неділі, 22 березня, закриває рух громадського транспорту, окрім працівників екстрених служб аптек і продмагазинів

 

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

 

"З понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя нашого міста. Це медичні працівники, рятувальники, правоохоронці, фахівці сфери ЖКХ, люди, які працюють в продуктових магазинах і аптеках. Також співробітники стратегічних підприємств. Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту, схеми яких буде опубліковано вже сьогодні",- сказав він.

 

Їздити в транспорті вони зможуть тільки за наявності спеціальної перепустки. Такі перепустки ми зараз передаємо на всі необхідні підприємства.

 

"Всі інші користуватися громадським транспортом на час обмежень не зможуть", - наголосив мер.

 

 

За словами Кличка, обмеження не стосуються особистого транспорту.

 

Він наголосив, що поліція повинна забезпечити дотримання введених обмежень і посилити охорону громадського порядку на вулицях міста.

 

Він також закликав киян залишатися вдома: "Не треба влаштовувати шашлики в парках, вести дітей на дитячі майданчики, гуляти компаніями по вулицях".

 

Нагадаємо, про закриття з 23 березня пасажирських перевезень говорив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.