Микола Семенюк загинув поблизу Гладосового під час ворожого обстрілу

14:49, 16.01.2019
Микола Семенюк загинув поблизу Гладосового під час ворожого обстрілу

Микола Семенюк загинув під час ворожого обстрілу неподалік Зайцевого та Горлівки (фото: 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців / Twitter)

Молодший сержант 72-ї бригади Микола Семенюк із Вінничини загинув 14 січня від вогнепальних поранень, які він отримав під час бою з окупантами неподалік Гладосового на Донеччині.

"14 січня, близько 16-ї години в зоні проведення операції об’єднаних сил під час обстрілу з великокаліберної зброї від вогнепального поранення, несумісного з життям, загинув молодший сержант Микола Семенюк,1973 р. н", - повідомили у Вінницькій облдержадміністрації.

Микола Семенюк із позивним "Саїд" проживав із родиною у селищі Браїлів Жмеринського району на Вінничині.



"Микола воював з 2014 року. Разом з бойовими побратимами мужньо та з честю виконував бойові завдання під Старогнатівкою, Авдіївкою та на Світлодарській дузі", - зазначають у 72-й ОМБр імені Чорних Запорожців.

"Бойові друзі розповідають, що Микола Іванович був душею колективу, завжди міг знайти потрібні слова підтримки, добре знав та вміло виконував свої обов'язки. Як патріот, Микола всім серцем любив свою Батьківщину і віддав за неї найдорожче - своє життя", - додають в його бригаді.

Вдома на Миколу Семенюка чекала дружина та двоє синів, а також батьки і брат.

Нагадаємо, 1 січня 2019 року на фронті загинув Микола Голубєв із 10-ї бригади. Він став першою жертвою війни цього року.