Крим для Росії захоплювали солдати-строковики: 10 прізвищ окупантів (фото)

16:00, 20.08.2018
Крим для Росії захоплювали солдати-строковики: 10 прізвищ окупантів (фото)

Їх називали "зеленими чоловічками", проте з часом президент Росії Путін визнав, що це були російські військовослужбовці (фото: соцмережі)

Список морпіхів Чорноморського флоту Росії, які брали участь в захоплені та окупації Криму, доповнився 10 прізвищами.
 
Це військовослужбовці 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту Росії - військова частина 13140, місто Севастополь, тимчасово окупована територія України).
 
Про це повідомляє спільнота міжнародних розслідувачів InformNapalm, наводячи імена і фото учасників захоплення Криму.
 
1. Михайло Комлєв (Михаил Комлев)
 
Росіянин Михайло Комлєв, 30.05.1991 р.н., родом із Саратова, нині мешкає в Москві, мобілізувався на службу в російську армію влітку 2013 року, служив у 810-й ОБрМП, молодший сержант. Має медаль за окупацію Криму.
 
 
2. Шульга Анатолій Ігорович (Шульга Анатолий Игоревич)
 
Народився 31 грудня 1992 року в Ростові-на-Дону, Росія. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
 
 
3. Єрьомін Артем (Еремин Артем)
 
Народився 01.11.1994 року в Урюпінську, Волгоградська область Росії. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії.
 
 
На фото з фотоальбому Єрьоміна по центру вже відомий нам Анатолій Шульга:
 
 
В Інстаграмі Єрьомін також опублікував фотографію медалі за окупацію Криму.
 
4. Петренко Андрій (Петренко Андрей)
 
 
10.08.1995 року народження, місто Морозовськ, Росія. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
5. Злобін Артем Валерійович (Злобин Артем Валерьевич)
 
 
13.07.1995 року народження, місто Морозовськ, Росія. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
 
6. Акользін Олександр Іванович (Акользин Александр Иванович)
 
 
05.08.1993 року народження, місто Волгодонськ, Росія. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії.
 
 
Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
7. Кузьмінов Павло (Кузьминов Павел)
 
 
12.07.1994 року народження, станиця Теміжбекська, Краснодарський край РФ. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
8. Мунтієв Олександр Сергійович (Мунтиев Александр Сергеевич)
 
 
02.06.1993 року народження, місто Новочеркаськ, Росія. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
9. Старіков Максим (Стариков Максим)
 
 
19.10.1990 року народження, місто Магнітогорськ, РФ. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
10. Чірков Олексій Олександрович (Чирков Алексей Александрович)
 
 
07.06.1993 року народження, місто Воткінськ, Росія. Проходив строкову службу в 810-й ОБрМП Чорноморського флоту Росії. Нагороджений медаллю за окупацію Криму.
 
Ці військовослужбовці захоплювали українські військові частини у Криму у масках та формі без розпізнавальних знаків. Це мало стати для них захистом, щоб їх військові злочини ніколи не розкрилися. 
 
Їх називали "зеленими чоловічками", проте з часом президент Росії Путін визнав, що це були російські військовослужбовці. 
 
Волонтери команди InformNapalm з перших днів окупації Криму продовжують по крихтам збирати дані та ідентифіковувати російських солдат, моряків та офіцерів, які несуть особисту відповідальність за виконання злочинних наказів військово-політичного керівництва Російської Федерації. 
 
І рано чи пізно їх мають притягти до міжнародного трибуналу.
 
Всі підрозділи Збройних сил Росії, чию участь в агресії проти України, Грузії та Сирії довели методом OSINT-розвідки волонтери InformNapalm, можна побачити в базі даних Russian Aggression.
 
В липні міжнародна спільнота розслідувачів InformNapalm опублікувала перехоплені розмови російських військових, яких командування змушує здавати паспорти Росії під розписку в сейф, а натоміть отримувати "документи" терористів на Донбасі.