Колишній керівник патрульних Харкова Євген Мельник ганяв п’яним по Києву (фото)

10:32, 25.03.2018
Колишній керівник патрульних Харкова Євген Мельник ганяв п’яним по Києву (фото)

Євген Мельник (в центрі) під час затримання після нетверезих перегонів.

Столична поліція затримала колишнього очільника харківської патрульної поліції Євгена Мельника, який перебував у нетверезому стані за кермом авто, й намагався втекти від переслідування колег вулицями Києва в ніч на неділю.

 

Про це повідомляє "Київ оперативний" у Facebook в неділю.

 

За даними спільноти, біля ТРЦ Lavina автомобіль Mitsubishi Lancer проїхав на заборонений сигнал світлофору, через що за ним почалося переслідування. Зупинили його на вулиці Рубежівській.

 

"Одразу після зупинки автомобіля водій намагався втекти. Коли затримали, пан вчиняв супротив, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя (напад на працівника поліції при виконанні службових обов‘язків зафіксувала слідчо-оперативна група)", - йдеться в повідомленні.

 

 

"Київ оперативний" зазначає, що у водія були ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити тест на місці (на приладі "Драгер") відмовився і поїхав до лікаря-нарколога.

 

 

Зазначається, що на Мельника в 2014 році вже складали протокол за кермування у стані сп’яніння.

 

Як видно на одному з відео, затриманий підтверджує, що він Мельник Євген Олександрович, 1.07.1989 р.н. Однак він заперечує, що перебував за кермом автомобіля.

 

Зазначимо, що патрульну поліцію Харкова Євген Мельник очолив 4 вересня 2015 року. У МВС тоді зазначали, що він - 27-річний киянин, має вищу освіту, 8-разовий чемпіон з веслування. Закінчив Національний університет біоресурсів та природокористування України, а також Національний транспортний університет.

 

Там також повідомляли, що Мельник є лейтенантом міліції, працював у патрульній службі місті Києва та вже встиг розкрити кілька резонансних злочинів.

 

Вже 11 листопада 2015 року патрульну поліцію Харкова очолила Ольга Юськевич.

 

Повідомлялося, що Мельник продовжить службу на керівних посадах в Управлінні патрульної поліції Києва.