Зеленський проведе конференцію військово-політичного керівництва

21:49, 21.02.2024
Зеленський проведе конференцію військово-політичного керівництва

Зеленський збере військове і політичне керівництво держави. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський планує провести конференцію військово-політичного керівництва України у неділю, 25 лютого.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив прес-секретар президента України Сергій Никифоров у ефірі національного телемарафону в середу.

 

"У нас на 24 лютого буде багато візитів лідерів. Хто саме це буде, сказати не можу, але це будуть не просто символічні візити, а будуть результати", - сказав речник глави держави.

 

За його словами, також буде засідання за участі України та "Групи семи".

 

"І на 25 лютого ми готуємо дещо особливе. Це буде конференція, чесна розмова про наш шлях далі, наш шлях у 2024 році. Будуть всі топ-спікери від влади, військово-політичне керівництво, прем'єр, голови Верховної Ради, СБУ, ГУР, Мінстратегпром. Буде перша леді, буде МІУ, Офіс президента і звичайно сам президент", - додав Никифоров.

 

Він пояснив, що говорити будуть про різні аспекти, а саме про майбутнє армії, її розвиток, запровадження сучасних технологій, вступ в ЄС та НАТО. Також темами розмови стануть відновлення ментального здоров'я українців, підтримка бізнесу та всі аспекти життя країни в майбутньому.

 

"Президент за результатами проведе свою прес-конференцію", - додав речник.

 

Наадаємо, президент Зеленський провів останню велику прес-конференцію два місяці тому - 19 грудня 2023 року.

 

Як повідомляла «УМ», 21 лютого глава держави доручив Кабміну приїхати на кордон з Польщею та закликав прем'єра Польщі Дональда Туска організувати там переговори.