Залужний із Шаптала працювали кілька днів з військовими на «передку», фото

09:41, 14.01.2024
Залужний із Шаптала працювали кілька днів з військовими на «передку», фото

Залужний працював декілька днів з військовими на передовій. (Фото: Телеграм Головнокомандувач ЗСУ)

Начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала й Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний узгодили з командувачами напрямків і командирами бригад в Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях кроки з підвищення ефективності застосування військ.

 

Як інформує УМ, про це 14 січня Залужний повідомив у Телеграмі.

 

"Разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою кілька днів працювали в зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ "Таврія" та "Одеса", - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

 

Залужний і Шаптала провели плідну роботу із командувачами напрямків і командирами бригад, які виконують завдання у Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях, узгодили кроки задля підвищення ефективності застосування військ з урахуванням наявних ресурсів та оперативної обстановки.

 

 

Як додав Залужний, із командувачем Військово-морських сил Олексієм Неїжпапою детально опрацювали питання щодо ситуації в акваторії Чорного моря.

 

Дещо раніше Залужний заявив, що лінія фронту у смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" залишається активною, російські загарбники не полишають спроб наступати на всіх напрямках.

 

 

Як повідомляла УМ, Умєров обіцяє автоматизувати логістику та масштабувати роботу системи SAP.