Віктор Медведчук позбавлений права займатись адвокатською діяльністю

18:51, 24.05.2023
Віктор Медведчук позбавлений права займатись адвокатською діяльністю

Роман Титикало (ліворуч) та Ілля Костін домагалися позбавлення Медведчука статусу адвоката з 2016 року. (Фото з ФБ-сторінки Романа Титикала)

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області нарешті позбавила обвинуваченого у державній зраді екснардепа Віктора Медведчука права на зайняття адвокатською діяльністю.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив засновник адвокатського бюро «Титикало та партнери» Роман Титикало у Facebook  в середу.

 

«Щойно дисциплінарна палата КДКА Київської області задовольнила нашу з Іллею Костіним скаргу та позбавила Медведчука права на зайняття адвокатською діяльністю!», - написав юрист.

 

На його переконання, у даному питанні перемогла історична справедливість.

 

Пан Титикало нагадав, що робота щодо позбавлення Медведчука права займатись адвокатською діяльність розпочалась ще у 2016 році.

 

 

Як повідомляла «УМ», наразі кум путіна Медведчук перебуває у росії, після того, як його обміняли на командирів-захисників «Азовсталі».

 

Днями державі повернуто земельні ділянки площею майже 10 га на березі Дніпра, незаконно оформлені на дружину Медведчука Оксану Марченко.