Ілюстрація людожера: на Банковій обурені інтерв'ю Львової-Бєлової

13:46, 02.05.2023
Ілюстрація людожера: на Банковій обурені інтерв'ю   Львової-Бєлової

Зник ОП Подоляк прокоментував інтерв´ю Львової-Бєлової, назвавши РФ ідеальною конструкцією пекла».

Після інтерв´ю, що дала дитячий омбудсмен Росії Марія Львова-Бєлова американському каналу «Vice News», радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк назвав її слова ілюстрацією "людожерства".

 

Як інформує Україна молода, про це стало відомо з відео «Vice News»,  яке прокоментував  Михайло Подоляк у Twitter

 

Щодо ордера МКС Львова-Бєлова з посмішкою сказала: «Я мати, цим все сказано. Який я військовий злочинець, про що ви говорите?»

 

Після цього дитячий омбудсмен РФ почала з ледь стримуваною злістю говорити, що юрисдикцію Міжнародного кримінального суду Росія не визнає, а Женевська конвенція дає право "евакуювати" дітей із зон, де є небезпека для їхнього життя і здоров'я. 

 

Журналістка зазначила, що Женевська конвенція також передбачає, що евакуація людей має відбуватися до третьої країни, не причетної до конфлікту. На це Львова-Бєлова відповіла: «Донецька народна республіка, Луганська народна республіка не були Україною, вони були визнані нашою державою незалежними республіками».

 

Журналістка зазначила, що проблема в дефініціях, що є Росією і що ні, хто є росіянином і хто – ні. Львова-Бєлова з посмішкою похитала головою: «Не зрозуміла».

 

На запитання журналістки, що хіба спроби зруйнувати націю і переміщення дітей – це не геноцид, коли Росія не хоче існування України, російська чиновниця холоднокровно відповіла: «Як ми можемо говорити про геноцид, якщо у нас досить велика частина людей у Росії – з українською кров'ю. Який геноцид? Про що ви говорите?»

 

Реагуючи на це інтерв'ю, Подоляк написав, що «РФ – то ідеальна конструкція пекла».

 

«Розшукувана МКС за воєнні (геноцидні) злочини Марія Львова-Бєлова вальяжно дає інтерв’ю американським журналістам, де розповідає про "незвичайне материнське серце" та щиро дивується звинуваченням:

«Ми всього лише прийшли в їхні міста, знищили їхні будинки, на їхніх очах вбили та покалічили батьків, відправили до фільтраційних таборів у далекі регіони, де жорстко знущаємось і змушуємо слухати пропагандистські лекції, та доповнили це… другим паспортом. Хіба це не спасіння? Хіба це не про "русское милосердие». Хіба це не про справедливість? Хіба ми не маємо права їх позбавити неправильної ідентичності?

Точнішої ілюстрації до слова "людожер" неможливо придумати…», - зазначив Подоляк.

 

У березні 2023 року Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна та уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової через депортацію українських дітей з окупованих територій України до Росії.

 

Дитяча омбудсменка Росії Марія Львова-Бєлова публічно заявила, що "усиновлений" нею підліток із захопленого Маріуполя Філіп зазнав впливу української «пропаганди», але її вже називає "мамою". 

 

Російські спецслужби зупинили на кордоні з Білоруссю підлітка з Маріуполя, який їхав додому на батьківщину.

 

У Росії викрадених українських дітей психологічно цькують, обзивають і б´ють за непокору повідомила уповноважена президента України з прав дитини Дар’я Герасимчук.

 

Російські загарбники намагаються перевиховати українських дітей. Наприклад, у Маріуполі окупанти змушують учнів вишикуватися  у лінійку, слухати гімн держави- терориста та піднімати російський прапор., 

 

Як повідомляла УМ, Європейський парламент черговий раз обговорив питання повернення насильно вивезених росіянами українських дітей, кількість яких може сягати 300 тисяч.