Залужний та канадський генерал Вен Ейр говорили про зброю та боєприпаси

20:45, 04.03.2023
Залужний та канадський генерал Вен Ейр говорили про зброю та боєприпаси

Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний та начальник Штабу оборони ЗС Канади генерал Вейн Ейр (Фото Генштабу ЗСУ)

Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний та начальник Штабу оборони ЗС Канади генерал Вейн Ейр провели зустріч, під час якої обговорили оперативну ситуацію на фронті, зокрема на Східному напрямку. Також торкнулися теми постачання озброєння та боєприпасів.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив Залужний у Fasebook.

 

«Радий вітати в Україні начальника Штабу оборони Збройних сил Канади генерала Вейна Ейра. Мали відверту розмову. Детально поінформував колегу щодо оперативної ситуації на фронті. Особливу увагу звернув на Східний напрямок, – повідомив  Головнокомандувач ЗС.

 

Крім того, під час розмови були підняті питання постачання військової допомоги: озброєння та боєприпасів.

 

«Україна та Канада й надалі розвиватимуть співпрацю у сфері безпеки та оборони. Вдячний генералу Ейру, уряду та всьому канадському народу за послідовну і чітку підтримку нашої держави», – додав Валерій Залужний.

 

Як повідомляла УМ, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив під час телефонної розмови з головою Об’єднаного комітету начальників штабів ЗС США Марком Міллі постачання військової техніки, зброї та боєприпасів у межах міжнародної технічної допомоги Україні.