Ігор Клименко призначений в.о. міністра МВС

16:03, 18.01.2023
Ігор Клименко призначений в.о. міністра МВС

Раніше Ігор Клименко був призначений головою Нацполіції

Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України. Він виконуватиме обов’язки міністра внутрішніх справ.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі 

 

«Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України. І поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ»,— зазначив урядовець.

 

Після обговорення з парламентом буде подання на призначення нового керівника відомства.
 


Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, а тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами".

 

Як повідомляла УМ,  18 січня у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка упав гвинтокрил— спалахнула пожежа.

 

У результаті падіння гвинтокрила у Броварах на Київщині загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ:  глава МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович, помічники та охорона міністра.. Інформація про загальну кількість загиблих відрізняється. Станом на 15.00 за даними ДСНС, всього загинули 14 людей, серед яких — одна дитина.

 

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ ДенисаМонастирського в одну з гарячих точок  України, де тривають бойові дії. 

 

Служба безпеки розпочала провадження через падіння гелікоптера у Броварах, серед основних версій  – порушення правил польоту, технічна несправність і умисні дії.