У війні проти росії перемога України не буде фіналом – Залужний

10:59, 27.09.2022
У війні проти росії перемога України не буде фіналом – Залужний

Російський ведмідь після поразки в Україні зализуватиме рани, але не відмовиться від подальшої окупації України. (Фото: Time)

Бойові дії між країнами. не завершить перемога України у чинній війні проти російської федерації.

 

Як інформує УМ, про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в інтерв'ю Time.

 

 "Знаючи те, що я знаю про росіян не з чуток, наша перемога не буде фіналом. Наша перемога стане можливістю перевести подих і підготуватися до наступної війни", - заявив Залужний.

 

 За його словами, Україна готувалася до ймовірного нападу російських військ у лютому, зокрема за допомогою військових навчань.

 

 

У ході тренувань було виявлено тріщини в обороні нашої країни. При цьому українські командири не достатньо серйозно сприймали навчання військових.

 

"Я цілу годину кричав. Я пояснив їм, що якщо вони не зможуть це зробити, наслідки коштуватимуть життю не лише нам, а й нашій країні", - розповів генерал.

 

Також він додав, що під час підготовки до можливої повномасштабної війни техніку та зброю було переміщено зі своїх баз.

 

 "Я побоювався, що ми втратимо елемент несподіванки. Нам потрібно було, щоб противник думав, що ми всі розгорнуті на своїх звичайних базах, палимо траву, дивимося телевізор і пишемо у Facebook", - зазначив Залужний.

 

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявляв, що терміни закінчення війни проти рф залежать передусім від швидкості постачання зброї українським військовим від західних партнерів.

 

Додамо, що нещодавно Залужний констатував, що п'ята частина російських військ в Україні розгромлена.

 

Як повідомляла УМ, Головнокомандувач ЗСУ Залужний з’явився на  обкладинці журналу Time.