Зрадник-нардеп Ковальов міг згинути через зернові розборки з росіянами

13:50, 29.08.2022
Зрадник-нардеп Ковальов міг згинути через зернові розборки з росіянами

Цього разу зрадника Ковальова таки відправили на той світ (Фото з відкритих джерел)

На Херсонщині у Голій Пристані вбито колишнього народного депутата-зрадника Олексія Ковальова і його співмешканку. Російські медіа повідомляють, що колаборанта вбили з його ж зброї.
 
Як інформує Україна молода, російські Telegram-канали Baza та Astra підтверджують убивство в Херсонській області депутата Верховної Ради України, зрадника Олексія Ковальова.
 
За їхніми даними, тіло колаборанта з вогнепальним пораненням у голову знайшли у його будинку у місті Гола Пристань. Уточнюється, що Ковальова було вбито з помпової рушниці зареєстрованої на його ім'я.
 
У свою чергу український журналіст Денис Казанський висунув версію, що Ковальова могли вбити під час розборок через зерно, вивезенням якого в Росію займався колаборантом.
 
«Зрозуміло, що все спишуть на українських партизан, але цілком можливо, що Ковальова замочили просто під час місцевих розборок за зерно. На окупованій території зараз панують мародерство та грабунки. У фермерів відбирають урожаї, окупаційна влада фактично перетворилася на ОЗУ. Нещодавно росіяни заарештували за розбій заступника гауляйтера Нової Каховки Віталія Єфименка. Він займався пограбуванням місцевих бізнесменів. Цілком ймовірно, що за аналогічні справи прикінчили і Ковальова», - пише Казанський, вказуючи, що до війни в Україні у Ковальова склалася непогана кар'єра, але він вирішив усе кинути на користь Росії.
 
«Здавалося, вже й мавпа зрозуміла б, що зв'язуватися з Росією згубно і небезпечно. Все одно замочать – не диверсанти, то свої. Але ні. Ненавчені спокушаються на обіцянки наживи і один за одним вирушають у пекло», - додав він.
 
Чутки про смерть депутата-колаборанта Олексія Ковальова з'явилися у неділю ввечері. Водночас, джерела не виключали ймовірності, що вбивство могло бути інсценуванням.
 
Це вже не перший замах на Ковальова, якого місцеві партизани називають своєю пріоритетною метою. 
 
Як відомо, 22 червня в Голій Пристані підірвали автомобіль колаборанта, Ковальов отримав травми, але вижив.
 
Як повідомляла УМ, зрадник- нардеп Ковальов, якого підозрюють у держзраді, допомагав окупантам налагодити вивезення з окупованої території зерна та солі до Росії через Крим.