На Київщині ЗСУ створили потужну систему вогневого ураження ворога

10:01, 04.08.2022
На Київщині ЗСУ створили потужну систему вогневого ураження ворога

Генерал-лейтенант Сергій Наєв проінспектував Київщину. (Фото Командування об’єднаних сил ЗСУ)

Генерал-лейтенант Сергій Наєв, командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України відвідав позиції українських військових у Північній операційній зоні Київської області, та переконався у якісній підготовці до оборони.

 

Як інформує УМ, про це Командування об’єднаних сил ЗСУ повідомляє 4 серпня у Фейсбуці.

 

“Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків”, – повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ.

 

За словами Наєва, командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, знаходиться у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Всі разом вони виконують заходи щодо унеможливлення дій ворожих сил. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу противника.

 

“Населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною”, – заявив Наєв.

 

 

Нагадаємо, що 18 липня речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко поінформував, що Україна укріплює кордон із росією та білоруссю.

 

Як повідомляла УМ, ЗСУ знищили за добу крилатих ракет рф майже на $100 млн.