Скандальний Євген Шевченко приперся у формі ЗСУ до Ради

18:15, 18.07.2022
Скандальний Євген Шевченко приперся у формі ЗСУ до Ради

Нардепа Шевченка, який підтримує Лукашенка, змусили скинути кітель ЗСУ в Раді. (Скріншот відео)

Колишнього «Слугу народу» Євгена Шевченка, який відомий своїм прихильним ставленням до режиму Олександра Лукашенка, з ганьбою  вигнали з Ради, змусивши зняти кітель ЗСУ.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив на своїй facebook-сторінці депутат Володимир В'ятрович оприлюднивши відповідне відео у понеділок.
 
«Сеанс екзорцизму під куполом Ради, або білоруська ДРГ в парламенті. Разом із колегами з «Європейської Солідарності» вигнали із зали засідань ВРУ ватника і фаната самозванця Лукашенка Євгєнія Шевченка, який посмів одягнути на себе однострій ЗСУ.
 
Не дозволимо ганьбити честі справжніх захисників України!»,– написав В’ятрович.
 
На відео видно, що під тиском нардепів від фракції "ЄС" Шевченко знімає кітель і йде з сесійної зали через президію. 
 
 
 
Нагадаємо, що 20 квітня 2021 року в Мінську пройшла зустріч народного депутата від "Слуги народу" Євгена Шевченка та самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.
 
24 грудня СБУ відкрила справу про державну зраду цього нардепа. Народний депутат Євген Шевченко заявив, що причиною підозри стали його стосунки з президентом Білорусі.
 
Як повідомляла УМ, скандально відомий нардеп партії «Слуга народу» Євгеній Шевченко радів рік тому, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів із ним особисту зустріч у своєму робочому кабінеті в Палаці Незалежності в Мінську.