Ми повинні очистити від кацапів всю українську землю - Віктор Ющенко

23:07, 28.04.2022
Ми повинні очистити від кацапів всю українську землю - Віктор Ющенко

Віктор Ющенко у Батурині. (facebook.com/president.ukraine)

Третій Президент України Віктор Ющенко звернувся до Українців, до Світового Конгресу Українців та до всього цивілізованого Світу із закликом підтримати ініціативу «Єднаймося з Україною».

 

Він також переконаний, що Україна переможе у війні з Московією, але для цього всім українцям – і материнської України, і українцям, які «як цвіт білий розкиданий по всьому світу» і нашим друзям і партнерам треба ще зробити ряд зусиль.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Ющенко заявив у відеозверненні, оприлюдненому в соцмережах.

 

«Сьогодні Україна веде війну з нашим споконвічним проклятим ворогом - московською ордою, з цими гопниками, з цими мародерами. Які ніколи не ховають своїх загиблих, які ходять по дворах і мародерствують, які гвалтують наших жінок, наших підлітків.

 

Другими словами: ми ведемо війну можливо найжахливішу з часів Другої світової війни.

 

Росія брудна з середини, брудний кожен її солдат. Ми боремося не тільки за Україну, за кожного з вас, за весь світ», - сказав Віктор Андрійович.

 

За його словами, ми виграли першу фазу цієї війни, путін у поразці, бліцкріг не вдався.

 

І додав, що нині ми тримаємо фронт практично на лінії 3300 км, якщо говорити про суходіл. Якщо ж говоримо про морський кордон, то він сягає також біля 3000 км.

 

«Важливо відмітити те, що сьогодні українська нація стала одноголосною. Ми ще ніколи не приходили так близько до національної консолідації як сьогодні. І тому нам вдається зробити чудеса. Хоча скоріше всього ми втратимо в цьому році половину національного валового продукту, на жаль, ми маємо 11 млн переміщених осіб.

 

Втім, ніхто не має сумніву, що перемога буде за нами. Бо за нами стоїть весь світ. Перемога призведе до того, що Україна стане членом НАТО і стане членом європейської сім’ї. Я переконаний, що найближчим часом для України відкриється потужний ленд-ліз і не тільки від американської сторони, а від провідних країн Європи», - каже Ющенко.

 

Третій Президент також наголосив: «Переконаний, що ми нарешті винесемо уроки із цієї війни з Московією і зрозуміємо, що Московія - це не тільки проблема України, а корінь лиха для всього світу. Не питайте по кому дзвонить дзвін: по тобі. Нам треба бути солідарними.

 

Переконаний, що ми скличемо і створимо міжнародний трибунал на тій знаменитій площі у Маріуполі перед театром, де білою фарбою великими буквами написано для москалів: не кидайте бомби, не цільте ракети, бо там діти. Така мораль для них не працює. Вони скинули авіабомбу і там було знищено декілька сотень громадян. Це найкраще місце, щоб там творити окремий міжнародний трибунал по путіну і декільком сотням його прибічників, які організовували це звірство».

 

На його думку, перемога України може стати великим ренесаносом для всього світу, для його нової політики, для його безпекової політики, для місця росії у третьому світі тощо.

 

«Але сьогодні нам потрібна повна перемога. Ми повинні очистити від кацапів всю українську землю і не тільки станом на 24 лютого. Я б м’яко говорив про територію, яку ми мали станом на 24 серпня 1991 року. Переконаний, це відповідь найбільш правильна і найбільш точна, як мотивація завдань усього світу», - констатує Віктор Андрійович.

 

Він також пояснив, що програма СКУ «Єднаймося з Україною» розрахована на допомогу «нашим козакам і козачкам, нашому воїнству» і буде реалізована після перемоги, яка нам зараз потрібна.

 

«Тому я всіх вас закликаю: в міру своїх можливостей підтримайте цю ініціативу Світового конгресу і будьмо разом у цей, з одної сторони важкий, складний час, але я хочу підкреслити – це величавий час. Я переконаний, що Україна після цієї перемоги буде невпізнана і змінена в кращу сторону.

 

Дорогі українці, слава кожному з вас! Слава Україні і смерть ворогам!», - підкреслив Ющенко.

 

 

Як повідомляла «УМ», днями Віктор Ющенко закликав Захід не забувати про війну і допомогти Україні перемогти в ній.