Майно Медведчука і Марченко арештував Личаківський суд Львова

11:09, 14.04.2022
Майно Медведчука і Марченко арештував Личаківський суд Львова

Віктор Медведчук нині за гратами, а Оксана Марченко втекла до Московії.

Личаківський районний суд Львова арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна сім’ї затриманого кума путіна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко, яка втекла до росії через білорусь.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Державне бюро розслідувань в четвер.

 

Зокрема, за даними ДБР, напередодні, 13 квітня, Личаківський районний суд Львова арештував: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.

 

Під арешт також потрапили частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина.

 

Раніше слідчі ДБР та прокурори Офісу генерального прокурора через суд арештували яхту та інше нерухоме майно Медведчука.

 

До речі, до затримання на межі Київської області кум путіна переховувався в столиці з охоронцем і поваром у розкішному орендованому будинку за адресою Яслинська 11в, що біля Протасового яру.

 

На сайті Dom.ria є купа фото та описання цього величезного 3-поверхового будинку на 772 метри квадратні, місячна оренда якого коштує 13 тисяч доларів.

 

Як повідомляла «УМ», російська ФСБ спланувала операцію з порятунку кума путіна Віктора Медведчука і планувала вивезти його до Придністров'я, оскільки через кордон України з білорусю і рф це було неможливо зробити під час бойових дій.

 

Тиждень тому літак Медведчука було арештовано і він вже «працює» на захист України в аеропорту «Київ» (Жуляни).