Байден не вірить, що росіяни бажають війни як і путін-м’ясник

02:28, 27.03.2022
Байден не вірить, що росіяни бажають війни як і путін-м’ясник

Байден виступає перед мешканцями Варшави на площі перед королівським палацом. (facebook.com/POTUS)

Президент США Джо Байден пубілчно назвав російського президента путіна м’ясником, якому не можна залишитися на цій посаді.

 

Також він не вірить, що росіяни прагнуть війни, як і їхній кривавий диктатор.

 

Як інформує Україна молода, про це Байден заявив під час свого виступу перед мешканцями Варшаві на площі перед королівським палацом у суботу ввечері.

 

"Диктатор, який намагається збудувати імперію, ніколи не зуміє знищити любов людей до свободи. Груба сила ніколи не зітре їхню волю до свободи.

 

Україна ніколи не стане перемогою для Росії. Вільний народ відмовляється жити у безнадійному й темному світі. Попереду буде краще, світліше майбутнє, збудоване на правилах і демократії, майбутнє, сповнене надії й світла, гідності й порядності, свободи і можливості.

 

Заради Бога, цей чоловік не може лишитися при владі", - наголосив американський лідер.

 

Він закликав демократії світу гуртуватися задля боротьби проти диктаторів та насилля авторитарних режимів. Він запевнив, що США та західний світ стоїть на боці України.

 

У промові Байден зазначив, що при спілкуванні з україськими дітьми та жінками, які ледве стримують сльози від думки про можливу загибель їхніх тат, братів, синів і чоловіків на полі бою, він відчув настільки сильний смуток, що просто виснажив усі сили й почуття.

 

 

Саме спілкуючись з українськими переселенцями Байден назвав путіна "м'ясником".

 

Зауважимо, що в Білому домі заперечили, що у своїй промові у Варшаві президент Джо Байден закликав до повалення режиму російського президента путіна.

 

Мовляв, думка президента полягала в тім, що не можна дозволити путіну мати владу над сусідніми країнами чи регіоном загалом. І він не мав на увазі владу путіна в Росії чи-то повалення режиму, як це одразу інтерпретували пропагандистські змі рф.

 

Також президент США заявив, що не може повірити у вину пересічних росіян у війні, бо, на його думку, росіяни не можуть підтримувати цю війну.

 

На його думку, винним у варварських діях російської армії в Україні є саме Путін. Він вірить, що війна відбувається всупереч волі пересічних росіян, і обгрунтував це масовою втечею громадян за кордон.

 

"200 тисяч росіян вже поїхали з країни за місяць: це неймовірний витік мізків за такий період", - пояснив він.

 

"Я відмовляюся вірити, що ви вітаєте вбивство невинних дітей, старих людей, чи що ви сприймаєте бомбардування госпіталів, шкіл, пологових будинків; чи що ви підтримуєте, коли міста оточують, обрізають постачання і не дозволяють цивільним виїхати, щоби вони там голодували", - заявив Байден.

 

І додав: "Це – не дії великої нації".

 

Тому Байден очікує, що дії росіян призведуть до зміни російського режиму.

 

Щодо санкцій, то президент США вважає, що після їхнього впровадження країнами Заходу російська економіка скоротиться наполовину у найближчі роки.

 

"Як наслідок – рубль перетворився на непотріб. Російська економіка впаде вдвічі в найближчі роки. Вона була 11-ю найбільшою економікою в світі до війни, а скоро не буде і в двадцятці світу", – резюмував Байден.

 

І підсумував: "Ця війна вже стала стратегічною поразкою для Росії".

 

 

Як повідомляла «УМ», Байден вважає, що події в Україні змінять історію ХХІ століття.

 

Також він неодноразово заявляв протягом останніх двох діб, що «українці неймовірні і вони мають хребет».