Ексміністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі воює з окупантами в Україні

00:52, 09.03.2022
Ексміністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі воює з окупантами в Україні

Іраклій Окруашвілі (третій праворуч у верхньому ряду) разом з іншими грузинськими добровольцями в Україні. (twitter.com/ArmedForcesUkr)

Колишній міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі приїхав в Україну разом із грузинськими добровольцями, щоб допомогти українцям перемогти російських загарбників.

 

Пан Окруашвілі та інші грузинські вояки вже перебувають на передовій.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив твіттер-акаунт ArmedForcesUkr, близький до поінформованих джерел ЗСУ.

 

У пості також оприлюднили кілька фото ексміністра оборони Грузії із земляками зі зброєю в руках.

 

«Колишній міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі в Україні разом з грузинськими добровольцями допомагає нам боротися з російськими окупантами», – зазначається в повідомленні.

 

 

Користувачі українських соцмереж відреагували на це повідомлення привітно: «Гамарджоба, генацвале!».

 

Зауважимо, що Іраклій Окруашвілі відомий своєю активною антиросійською позицією. Був міністром оборони Грузії протягом грудня 2004-го – листопада 2006 року. Перед цим пів року обіймав посаду міністра внутрішніх справ.

 

 

Нагадаємо, при ГУР Міністерстві оборони створили спецпідрозділ "Інтернаціональний легіон оборони України". До нього увійшли добровольці з 52 країн світу.

 

Кількість добровольців-іноземців вже перевищила 20 тисяч. Це переважно досвідчені бійці, які брали участь у багатьох миротворчих кампаніях в різних куточках світу.