Портрети президентів США, України та Росії потрапили на ритуал очищення

14:41, 30.12.2021
Портрети президентів США, України та Росії потрапили на ритуал очищення

Перуанські шамани очистили Зеленського

Перуанські  шамани напередодні Нового року влаштовали ритуал очищення над портретами світових політиків. Такі обряди проводять щороку.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє SBS News.

 

Для ритуалу шамани зібралися на пагорбі Сан-Крістобаль у Лімі. Зазвичай беруть світлини чинного президента США та російського очільника Путіна. Цьогоріч заклинателі відібрали і портрет українського президента.

 

Від чого саме очищують світлини політиків – шамани не уточнили. Крім того, вони вирішили не давати глобальних політичних прогнозів на наступний рік. 

 

Під час містичної церемонії шамани співали та танцювали, просячи у духів закінчення пандемії Covid-19 у 2022 році та миру між країнами. 

 

 

Зауважимо, що Володимир Зеленський, а точніше його портрет, вперше взяв участь у церемонії. Зазначається, що такі обряди проводять щороку – зазвичай беруть світлини чинного президента США та російського очільника Путіна. Під час обряду шамани танцюють ритуальні танці та грають на своїх національних інструментах.

 

Шамани пророкують на 2022 рік «економічну кризу» в Європі та наголошують на тому, що загроза російського вторгнення в Україну існуватиме. Один з шаманів сказав у коментарі журналістам, що світова увага прикута до можливого нападу Росії на Україну. Однак, за його прогнозом, цього не відбудеться.

 

«Дехто бачив вторгнення російського уряду в Україну, але це не відбудеться. Цього не буде», – підкреслив шаман.

 

Він додав, що сторони, тобто Росія та Україна, укладуть якийсь договір на хороших умовах. 
 


Нагадаємо яких порад та рекомендацій слід дотримуватися у рік Тигра, щоб не розлютити хижака.