Володимир Жириновський пропонує бомбити Україну в новорічну ніч

18:32, 28.12.2021
Володимир Жириновський пропонує бомбити Україну в новорічну ніч

Імперіаліст Жириновський прагне бомбити Україну. (facebook.com/Zhirinovskiy)

Російський політик, лідер ЛДПР і депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський закликав до бомбардування України в новорічну ніч.

 

Як повідомляє Україна молода, до бомбардування скандальний політик закликав у етері пропагандистського російського «Першого каналу», передають російські ЗМІ.

 

За його словами, він особисто віддав би наказ про удар, якби обіймав посаду президента Росії.

 

«Треба просто шарахнути в ніч із 31 грудня на 1 січня. Годині о 4-й ранку, о 5-й ранку. Вже всі будуть напідпитку. Не обов’язково їх усіх бомбардувати! Але вибірково покарати їх треба когось, налякати їх треба когось», — сказав Жириновський.

 

Окрім цього, 26 грудня на пресконференції в місті Грозний глава російського регіону Чечня Рамзан Кадиров заявив про готовність «вирішити питання» з «приєднанням» України до Росії або Чечні.

 

«Україну маємо приєднати до нашої країни, це наша територія», – сказав Кадиров та додав, що якби перед ним поставили таке завдання, він би давно з ним упорався.

 

Зауважимо, що Західні спецслужби попереджають, що Москва може готувати повномасштабне вторгнення. Кремль підготовку до війни заперечує.

 

Як раніше повідомляла «УМ», міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров натякає, що Європі можуть загрожувати військові дії, якщо не обмежити існуючі загрози згідно з пропозицією РФ щодо «гарантій безпеки», на які мали б пристати країни-члени НАТО.