«Слуга народу» Євгенія Кравчук вважає «свинством» матюччя Арестовича

09:05, 17.03.2021
«Слуга народу» Євгенія Кравчук вважає «свинством» матюччя Арестовича

Євгенія Кравчук пропонує запросити скандального Арестовича на засідання фракції монобільшості.

Народна депутатка від фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук вважає неприпустимою і навіть свинською поведінку речника української делегації Тристоронньої контактної групи Олексія Арестовича, який відповів нецензурною лайкою на прохання писати українською пости про роботу ТКГ у соцмережах.

 

Як інформує Україна молода, про це пані Кравчук сказала в ефірі програми «Мокрик По Живому», реагуючи на мовний скандал із Арестовичем.

 

«Я вважаю, те, що зробив Арестович — це неприпустимо, свинство... Така поведінка точно лише дискредитує його як людину, яка мала б доносити інформацію про перебіг переговорів», — вважає народна депутатка.

 

За її словами, особисто вона не взяла б його працювати речником української делегації. Адже на її думку, на цій посаді потрібно обговорювати те, як росіяни блокують переговори щодо врегулювання ситуації на Донбасі, а не потрапляти у скандали через небажання спілкуватися українською.

 

«Я думаю, що нам - керівництву фракції — варто цю тему порушити і запросити його на засідання фракції. Бо до нього й раніше були питання. Певною своєю мірою ㅡвін ефективний як комунікатор: пише, приходить на ефіри, пояснює. Не можна сказати, що це непотрібна посада», - каже Євгенія Кравчук.

 

Як повідомляла «УМ», Арестович нахабно «послав на на х*й» користувача, який у коментарях до його посту про роботу ТКГ попросив писати державною мовою, а не російською.

 

Це викликало неабияке обурення українців. Згодом Арестович написав, що відповів користувачеві у грубій формі, бо вважає його ботом. Він також додав, що поважає українську мову і «з задоволенням» нею користується.