Дмитро Разумков захворів на коронавірус

19:13, 11.11.2020
Дмитро Разумков захворів на коронавірус

Ризик підхопити коронавірус є у кожного з нас, наголосив Дмитро Разумков

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков захворів на коронавірус. Очільник українського парламенту запевняє, що почувається нормально.

 

Ризик підхопити коронавірус є у кожного з нас, наголосив Дмитро Разумков у своєму фейбуці.

 

"Сьогодні хвороба наздогнала й мою родину, я отримав позитивний результат тесту. Почуваюся нормально, сподіваюся, так буде й надалі", - розповів спікер Верховної Ради.

 

Він також повідомив, що наразі залишається на самоізоляції та працюватиме дистанційно. Втім, мабуть, це не стосується законодавчої діяльності, адже таке не передбачено в регламенті.

 

"Дотримуйтеся карантинних обмежень і бережіть себе й близьких! Щиро бажаю вам всім здоров'я!" – наголосив Дмитро Разумков.

 

Зауважимо, що за українським законодавством, голова Верховної Ради України – це друга посада в державі. Якщо з президентом щось трапиться, то виконувати його обов'язки має саме очільник парламенту.

 

Президент Володимир Зеленський раніше й сам захворів. Тепер, коли захворів і Дмитро Разумков, повноцінно виконувати свої обов'язки може лише один з трьох ключових представників державної влади – прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

 

Як повідомляла УМ, президент 9 листопада повідомив, що у нього виявили COVID-19. Після цього Разумков заявив, що готовий очолити державу через коронавірус у Зеленського

 

Мендель розповіла про стан Зеленського.

 

 

 

На коронавірус захворів також глава Офісу Президента Андрій Єрмак. Єрмак захворів на коронавірус: що відомо про стан політика Водночас його заступниця Юлія Ковалів отримала негативний тест.